Hvordan bygge et profesjonelt lydstudio

09/23/2013 by admin

Hvordan bygge et profesjonelt lydstudio

Profesjonell innspilling studioene har en finger i hvert segment av underholdningsindustrien. Opptaksstudioer brukes til å registrere musikk samt voice-overs for filmer, TV og radio. Studioene tilbyr en tjeneste til artister i motsetning til markedsføring underholdning, gjør en kompetent studio en mer stabil investering. Digital fremskritt i innspillingen gjør byggingen av et profesjonelt lydstudio enklere enn i dagene av analoge opptak.

Instruksjoner

• Velg to tilstøtende rom i kontorplass som opptak og blanding rom. Velg opptak rommet basert på hvilke rom er mer isolert fra utendørs, hvis mulig. Skjær en vindu bukt i veggen skille de to rommene; bunnen av fjorden bør være så høyt som en bordplate og hele vinduet bør være høy nok til å gi synlighet mellom to rom. Installere lydisolerte glass størrelse med bredden og høyden over bukten.

• Plass mikrofonen i innspillingen rommet og datamaskinen og miksing styret i miksing rommet. Finn et tomt område under vinduet bukten og nær gulvet med stud finder---det vil ikke piper i disse stedene--- og merke det i blyant. Bore et hull gjennom veggen på merket stedet og kjøre mikrofonkabelen gjennom veggen slik at den kan forbinde å blande brettet. Bore et hull nær bunnen av vinduet og kjøre intercom's kabelen gjennom veggen og montere intercom høyttaleren på veggen på opptak-rommet.

• Skyv din stud finder over de vegg og mark stedene der finder piper. Spiker akustisk panel i disse pigger, fordelt jevnt over alle fire veggene i rommet.

• Koble studio mikrofonen til miksing styret og blande brettet til datamaskinen. Koble de to høyttalerne av intercom system, med en høyttaler plassert på overflaten av din skrivebord. Teste mikrofonen og intercom system med en venn til å sørge for at alt fungerer.

Tips og advarsler

  • En enkeltrad i akustiske paneler vil inneholde lyden i et rom godt, men hvis budsjettet oppstart kan støtter det, kan du vurdere helt dukker opp et rom med lyddempende paneler eller skum å skape et helt lydisolerte miljø.
  • Du kan investere i en rekke eksterne harddiskstasjoner for maksimal lagringsplass for opptak prosjekter. Holde prosjektene på en harddisk, vil i motsetning til en CD-ROM-sikkerhetskopi, holde filene i redigerbar gjennom fremtiden.
  • Innspillinger kan kjøre i flere timer, så det er viktig å holde musikere og stemmeskuespillerne komfortable. Investere i en behagelig stol eller stolen for opptak rommet og et behagelig sete for produsent på blande rommet.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com