Hvordan lage konvertible Tights

12/04/2016 by admin

Konvertible tights kombinere funksjonen av to typer tights i et enkelt par. Det er tre hovedtyper av ballett tights: footed, footless og konvertible. Footed tights dekke føttene helt, og footless tights stopper på ankelen. Konvertible tights har et hull i bunnen, som lar dansere muligheten til seg tights enten footed eller rulle dem opp til footless. Disse tights kan bli dyrt hvis du vil erstatte dem ofte, så lage din egen fra et par footed tights vil hjelpe spare penger.

Instruksjoner

• Sette på tights. Merk plasseringen av ballen av foten din med en penn. Når hullet opprettes, skulle den utvide fra ballen av foten til om midtpunktet av buen.

• Fjerne tights. Skyv hånden inn etappe av tights så hånden er flush mot bunnen av foten. Kopp hånden og trekk tights stram (akkurat nok slik at stoffet er flat uten strekking veven). Merket du laget bør ligge over cupped området av deg og berøre ikke huden din på noen måte.

• Skjær langs merkede linjen med en skarp saks, forsiktig så du ikke kuttet hånden. Avholde foten av tights stram og slip spissen av et par saks gjennom veven. Sakte Begynn kutte langs merkede. Saksen må være skarp slik at kantene på kuttet ikke fray.

• Holde tights på armen og pels kantene av kuttet med klart neglelakk. Dette vil bidra til å forhindre fraying først og lar deg gjøre neste trinn uten risikoen for å skape en stige i tights.

• Brett kantene av kuttet under og hem. Bruk små nål og matchende tråd sy kantene. For å sikre at tights er i stand til å strekke uten å rive rundt hullet senere, skal de utvides mens du er sy. Spre fingrene fra hverandre for å strekke stoffet footed delen av tights trukket stramt over hånden og begynn å sy.

Tips og advarsler

  • Klippe nøye for å sikre at du ikke tilfeldigvis kutte deg. Dra tights over nondominant hånden til å forenkle skjæring.
  • Et alternativ til sy kantene av kutt er å svi dem med en liten lettere. Dette binder veve sammen langs kanten av kuttet. Vær forsiktig hvis du prøver denne metoden for å sikre at du ikke brenne deg.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com