Fungerende Tips for Dummies

02/23/2013 by admin

Fungerende Tips for Dummies

Opptre på scenen kan være kinkig virksomhet. Å vite hvordan å ta vare på din stemme, er vite sceneanvisninger og blokkere, og også igjen åpen for publikum alle ferdigheter som trengs for å være en skuespiller eller adresse.

Opprettholde din stemme

Skuespiller eller skuespillers stemme er verdifull. For å vedlikeholde, bare drikk vann, eller vann som er romtemperatur, som kaldt vann vil constrict stemmebåndene. For å holde stemmebåndene løs, nippe til varmt vann med sitron mellom scener eller før prøvene. Støtte stemmen med mellomgulvet i stedet for halsen; Dette vil hjelpe deg kontrollere puste.

Sceneanvisninger

Sceneanvisninger fortelle en skuespillere hvor å orientere seg på scenen. Disse trinnene vil være diktert til dem i skriptet av en to eller tre bokstaver som følger linjene. SL refererer til scenen venstre, som er actors igjen mot publikum. SR refererer til scenen høyre, som er skuespilleren rett overfor publikum. DSL er downstage igjen, og refererer til beveger seg mot publikum til venstre. DSR er downstage høyre, som refererer til beveger seg mot publikum til høyre. USL står for upstage igjen, som betyr flytte fra publikum til venstre. USR er upstage høyre, som betyr flytting fra publikum og til høyre.

Blokkerer

Blokkere er brukt for å beskrive hvor og hvordan skuespiller beveger seg på scenen. Blokkerer retninger ligger i skript. Denne informasjonen vil fortelle du vet hvor du skal stå ved starten av en scene og hvor du bør flytte som scenen fortsetter. Blokkerer retninger vil også inkludere bruksanvisning prop under scener. I musikalsk teater er blokkering viktig fordi koreografi involvert.

Å være åpen for publikum

Åpner deg til publikum innebærer hvordan du du står i forhold til publikum på scenen. Hvis du plasserer kroppen på en liten diagonal slik at siden mot publikum blokkerer resten av kroppen din, lukker du dem. I stedet åpne deg publikum. Alltid vinkel kroppen ut mot publikum eller møte dem direkte. Hvis du må ta på scenen, slå i en downstage retning. Også unngå å krysse bak møbler, krysser foran i stedet.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com