Guide til Dinky Park i "RollerCoaster Tycoon"

07/12/2012 by admin

Dataspill «RollerCoaster Tycoon» har flere temaparker som Dinky Park. Dinky Park er en svært kupert park som ikke går utover området det nå bor.. Selv om spillet gir deg den vanskelige oppgaven å øke parkens verdien til et høyt nivå innenfor et svært kort tid i spillet, kan du oppnå målet ved hjelp av hvert kvadrat av land tilgjengelig.

Beskrivelse

Dinky Park er den minste nasjonalparken i "RollerCoaster Tycoon." For å fullføre nivået med denne parken, må du heve parkens verdien til $ 10 000 i en to-års periode. "RollerCoaster Tycoon," en park verdien er basert på sine turer, konsesjon står, toaletter og natur. Dinky Park har flere forhåndsbygde ritt som Ferris wheel, observasjonstårnet og spiral lysbildet. Overvåke park verdien tett som du avanserer gjennom spillet.

Opprinnelig tilgjengelig Rides og butikker

Som med andre nivåer i spillet, er flere berg og dalbane rides tilgjengelig å kjøpe og legge til parken. Berg-og dalbaner spenner fra mild ritt som hjemsøkte huset til mer spennende orienterte seg som svingende skipet. Se verdien av hver ri å sikre det er høy nok før du plasserer turen for å dra full nytte av plass i parken. Du har også umiddelbar tilgang til flere butikker, inkludert et bad og iskrem. Ansette nok vedlikeholdspersonalet å opprettholde din karuseller og butikker å hindre en nedgang i park verdi.

Flere turer og butikker

Som du investere i forskning i parken, flere ritt blir tilgjengelig som kan legge verdien til parken. Nye ritt som stål Roller Coaster og gal gnager er tilgjengelige hver to eller tre måneder avhengig av hvor mye du investert i forskning. Enda flere butikker som en cotton candy stall blir tilgjengelig som tiden går. Når du legger til flere butikker og ansatte, må du legge mer vedlikehold ansatte for å sikre din parkens verdi.

Natur

Selv om Dinky Park landskap ikke bidrar mye til total verdi, kan den spille en rolle i å øke parkens verdi. Når du har mer natur, kan du tiltrekke flere kunder. Flere kunder kan oversette til mer penger, som fører til en sjanse til å kjøpe flere ritt å øke park verdi. Grunnleggende natur som statuer og grunnlaget er tilgjengelige når spillet scenariet først begynner. Som tiden går, frigis temaer for parken.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com