Spedbarn aktiviteter med mat

10/17/2013 by admin

Spedbarn aktiviteter med mat

Som babyen vokser, du vil introdusere henne for mat, men du er ikke begrenset til bare spise mat. Det er mange aktiviteter du kan gjøre med babyen som gjelder mat, inkludert både spille av og spise. Varierende mat aktiviteter kan hjelpe barnet lære nye ord og prøve nye smaker.

Spise

De fleste leger anbefaler at du ikke introdusere solid mat til babyen til han er seks måneder gammel, selv om noen vil tillate deg å gjøre det så tidlig som i fire måneder. Vann ned og puré babyens første mat fordi han ennå ikke vet hvordan å tygge. Introdusere barnet til en rekke matvarer---korn, frukt og grønnsaker---men la minst tre dager mellom introdusere mat slik at du kan se etter matallergier.

Spille mat

Kjøpe et sett av leketøy mat å leke med barnet ditt, og ta dem noen ganger. Du kan vise henne hvordan du forberede mat og later til å spise dem. Noen leketøy matvarer bruk krok og loop tape for å holde sammen slik at hun kan klippe dem i to. Liten leketøy kjøkken kan også hjelpe med denne typen rollespill.

Pudding maleri

Under fôring ganger, gjøre du sannsynligvis mye fôring selv å prøve å unngå å la barnet ditt gjør en stor rot. Noen ganger, er søl OK. Sitte baby i stolen høy og gi ham et stykke papir og sette en porsjon pudding på papiret. Tillate ham å utforske hvordan pudding føles på hendene, og la ham finger maling med pudding.

Føle bokser

I en stor gryte, kan du sette en mat som har noen form for tekstur, som havremel, mel eller frokostblanding. Inkluder kopper og skjeer leketøy å la barnet grave gjennom. Variere maten hver gang du spiller dette spillet slik at babyen kan få oppleve ulike teksturer. Se henne mens hun spiller være sikker på at hun ikke spiser for mye eller choke på maten.

Baby Led avvenning

Noen eksperter mener at barna ikke trenger å starte med most mat. I stedet kan de har kokt mat som barn kan bland med fingrene og munnen. For eksempel du kan gi dine barn dampet baby gulrøtter, bananer eller kokte poteter kuber i stedet for tradisjonelle babymat. Hvis du er bekymret for sikkerheten, kan du bruke spesielle garn for baby led avvenning---du sette små biter av mat i nettet og tillate barnet å tygge på den, men bare små mengder kommer ut.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com