Hvordan vet jeg hvilket kjønn min Dragonfish er?

08/25/2012 by admin

Hvordan vet jeg hvilket kjønn min Dragonfish er?

Drage fisk, også kjent som Arowana, er en art av fisk som er innfødt til Sør-Asia. De er så kalt på grunn av sin uhyggelig likhet med drager av myten. Drage fisk har er svært sjeldne i andre deler av verden, men vært vellykket avlet og studerte i Europa. Bestemme kjønn drage fisk krever et våkent øye fordi det er ingen eksterne kjønnsorganene.

Instruksjoner

• Undersøke dragon fiskens haken. Kvinner har en vekst på chins kalles en hake vektstang. Menn mangler dette fysiske kjennetegn.

• Inspiser drage fisk tennene. Dragon fisk tenner er skarp og brukes å flerre små sjødyr. Kvinnelige dragon fiskens tennene er skarpere og mer enn mannliges. Kjevebenet av kvinnelige åpner også bredere enn hannens kjevebenet.

• Studere størrelsen på din drage fisk øyne. Kvinnelige drage fisk har mindre øyne enn menn.

• Observere dragon fisken under parring, hvis du har mer enn én. Mannlige vil øse opp egg inn i munnen når kvinnen har lagt dem. Hvis din drage fisk er bærer disse egg i munnen, har du en mann. Menn også svømme øverst i avslappet egg å befrukte. Se etter en melkeaktig utslipp fra dragon fisken å avgjøre dette.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com