Kan kyllinger & andunger spise den samme maten?

03/09/2013 by admin

Kan kyllinger & andunger spise den samme maten?

Selv om du bor i gården land, kan det ikke være lett å finne feed for andunger som for damer. Hvis du ikke har tilgang til andungen feed, kan du mate din baby ender mat formulert for damer, med noen unntak. Hvis du oppdra ungene og andunger samtidig, kan du prøve å holde dem i sin egen helse og sikkerhet.

Skilpadder

Hvis du holder nyfødte unger og andunger i en kull, kan du mate dem begge chick starter feeder hvis andungen feed ikke er tilgjengelig, men ikke nødvendigvis samme type. Begge arter bør alltid ha mat tilgjengelig. Fordi andunger og ender - tendens til å kaste bort en masse mat, må du mate dem mer enn damer. Andunger ta en bit av mat og deretter nyte vann, så du må endre og rense waterer oftere.

Medisin fôr

Mange chick starter strømmer er medisinert, siden damer er så utsatt for ulike fjørfe sykdommer. Andunger er mye tøffere, men de kan ikke tolerere medicated feed. Gi medicated feed andunger eller andre vannfugler kan drepe dem. Hvis du oppdra både damer og andungene, mate damer i medicated feed for deres egen fordel, men sørg for andungene ikke kan tilgang til den.

Pellets

Hvis du ikke har feed andungen tilgjengelig, mate andunger en pelleted form av kylling feed, snarere enn pulverisert variasjonen. Sistnevnte består av fine partikler, som også problemer for andungen å plukke opp med nebbet. Hvis du ikke ønsker å kjøpe to ulike former av mate, er de smuldrer opp et godt kompromiss. De er små nok for kyllinger å konsumere, men store nok slik at andunger kan spise dem med letthet.

Justeringer

Chick feeder inneholder ikke niacin kreves av andunger. Hvis du mater din andunger kylling feed, du må supplere med niacin, eller du vil ende opp med andunger bein problemer. Du kan plassere niacin kosttilskudd i fôret eller i waterer. Når din andunger er 2 uker gamle, gi dem kylling feed med 16 til 18 prosent protein nivå. Siden det er fortsatt høy for andungene, legge havregryn til feed å gi dem ekstra mat uten protein. Aldri mate kylling feeds designet for voksen fjørfe til andunger. Kalsium innholdet er altfor høy. Slike strømmer kan drepe andunger hvis gitt for en lengre periode.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com