Science Lab-prosjekter

10/28/2012 by admin

Science Lab-prosjekter

Utføre vitenskapelige eksperimenter i et laboratorium lar eksperimentator å akkurat administrere miljøvariabler som ellers kan gjøre resultatene. En lab innstilling oppfordrer også disiplin passende til vitenskapelige undersøkelser. Mulig vitenskapelig prosjekter er enorm. Velge en passende undersøkelse, avhengig av alder og interesser i eksperimentator, tilgjengelig utstyr og tilgjengelig.

Gjør kobber Metal

Gjør kobber metal fra oppløst kobber forbindelser krever kobber sulfat, stålull, en glassbeholder, en slikkepott og glass stang for omrøring. Tømmes noen spatler av kobber sulfat i beholderen og tilsett vann. Rør blandingen til lys blå krystallene har oppløst. Løsrive et stykke stålull som er omtrent samme størrelse som krystaller du brukte. Plasser ull i beholderen, og flytte den rundt med glass stangen. Ta ull ut etter et minutt og observere at det blir fargen på kobber. Etter 30 minutter, bør ull nedbryte, mens løsningen skulle blitt endret fra blått til grønt. Nøye hell unna væsken i beholderen så noen pulver fortsatt på bunnen. Rødaktig brun pulveret skal er metallisk kobber pulver.

Stråling og avstand

Undersøke forholdet mellom avstanden fra radioaktive kilder og intensiteten av beta-stråling krever en Geiger-teller, en jernbane tracker, en kilde til beta-stråling, en stoppeklokke, teller papir og millimeterpapir. Plass kilden til beta-stråling i hullet på tre blokk av jernbane tracker. Varme Geiger-teller opp og sett den til 1 minutt intervaller. Registrere alle bakgrunnsstråling, og plasser telleren på glidebryteren slik at det er 8 cm. fra strålingskilder. Registrere teller per minutt. Gjør det samme med counter placed16 cm., 24 cm. og 32 cm. deg fra stråling. Legge til antall teller sammen, ta kvadratroten og deretter dele denne figuren av den totale tiden for eksperimentet. Resultatene bør vise gyldigheten til den inverse kvadratloven, som sier at styrken på strålingen er omvendt proporsjonal med kvadratet av avstanden fra kilden.

Syrer og baser

Utforsk forskjellen syrer og baser ved å observere endringer i fargen på rødkål når syrer og alkalier. Fyll en måling beholder til ca 500 ml. med små biter av rødkål. Sett kål i en blender og bland det med 250 ml. vann. Strain blandingen gjennom en sil og satt faste stoffer til side. Hell 125 ml. vanlig husholdning eddik i et glass sylinder og legge 5 ml. av rødkål væsken. Gjenta prosessen med en separat sylinder av ammoniakk. Bruk pH-skalaen til å avgjøre om eddik og ammoniakk syrer eller baser. Rød betyr en syre mens grønn betyr en base.

Stålull genererer varme

Dette grunnleggende eksperimentet demonstrerer en av virkningene av en enkel kjemisk reaksjon og krever eddik, en bolle, en glasskrukke med et lokk, et termometer og noen stålull. Plasser termometeret i glasset og skru på lokket. Noter temperaturen etter ca fem minutter, så ta termometeret ut av glasset. Fylle en bolle med eddik og suge et stykke stålull i den. Klem stålull slik at et flertall av eddik avløp, deretter vikle den rundt på termometeret pære. Plasser termometeret og stålull i glasset og forsegle lokket. Sjekk temperaturen etter fem minutter. Temperaturen bør har steget. Dette er fordi eddik har fjernet den stålull beskyttende belegg og forårsaket eksponert jern rust og slipper varme energi i glasset.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com