Datamaskinen opptak lyd overvåking

12/04/2012 by admin

Høy kvalitet overvåking er en nødvendighet for god lydopptak. Hvis du planlegger opptak lyd med datamaskinen, kontroller at du har høyttalere som vil gi deg en nøyaktig gjengivelse av lyden. Lyden overvåking oppsettet kan være konfigurert mange måter med annerledes typer av høyttaler.

Typer av høyttaler

Det er to grunnleggende typer høyttalere for overvåking av kvaliteten på fra en datamaskin: studiomonitorer og avanserte PC-høyttalere. Studio-skjermer er utformet for musikk opptak. De pleier å ha flat frekvensrespons og gi deg en nøyaktig gjengivelse av lyden. High-end datamaskinhøyttalere har ikke som flat for frekvensrespons, men kan høres mer spennende i low-end og middels frekvenser. Også vurdere hvis du stereo eller surround-lyd overvåking.

Utdataenhet

Datamaskinhøyttalere koble vanligvis direkte til lydkortet, mens studiomonitorer vil trolig kreve en annen del av utstyret. Du kan kjøre produksjonen av lydkortet på en lydmikser som kobler til studio skjermene. For mange hjemmestudioer er en liten lydgrensesnitt et godt alternativ for både innganger og utganger. Et grensesnitt kobles til datamaskinen via USB- eller Firewire og vil gi deg lyd utganger som du kan koble skjermene. Du må kjøre bestemte programmer for at grensesnittet skal fungere.

Drevet eller passiv

Drevet studiomonitorer har innebygde forsterkere, mens passiv studiomonitorer krever en separat forsterkeren. Drevet skjermer pleier å være mer rimelig, kompakt og bærbar, noe som gjør dem til et godt valg for de fleste PC innspillingen miljøer. Passivisere høyttaler tilbyr mer tilpasning og tweaking.

Størrelser

Størrelsen på en høyttaler korrelerer med hva frekvenser vil det kunne reprodusere. En generell regel er at større fronthøyttalerne kan gjengi lavere frekvenser. Fem-tommers bass og mindre vil ha vanskeligheter gjengivelse frekvenser under 100 hertz. PC-høyttalere har ofte problemer gjengivelse virkelig lave frekvenser.

Subwoofere

Subwoofere legge utvalg til den lave enden av du overvåkingssystems frekvensrespons. Det er nyttig å legge til en subwoofer når du arbeider med mindre høyttalere. Mange datamaskinhøyttalere kommer med subwoofer som også fungerer som forsterker og distribusjon enheten for de andre høyttalerne.

Speaker Placement

Du vil høre et riktig stereo bilde via høyttalerne, plassere dem riktig. Den ideelle oppsettet vil skape en likesidet trekant mellom deg og de to høyttalerne. Høyttalerne skal skilles med avstand lik avstanden mellom nesen og en av høyttalerne mens du sitter på lytterposisjonen. Midten av høyttalerne bør loddrett linje med ørene mens du sitter på lytterposisjonen.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com