GT Legends PC Juksekoder

03/23/2014 by admin

Grand Turismo legends er en racing simulasjon spillet. Den har et par moduser for spillere å nyte. For en er det rask løpet hvor spillere velge en bil og spor og bare nyte et enkelt løp. Tilkoblet modus kan du rase mennesker over hele verden og øke rangering. Du kan også spille historien modus. GT legends ble utviklet av Polyphony Digital og utgitt i februar 2006.

Ubegrenset penger

Ubegrenset penger trener vil gi spillerne en uendelig mengde penger. Trener er et tredjepartsprogram som lar deg aktivere og deaktivere visse aspekter av spillet. For å bruke den, kjøre trener, slå på uendelig penger og så starte opp Grand Theft Auto. Trener må kjøre til enhver tid i orden for den å arbeide. Har så mye penger kan gjøre går gjennom spillet enklere, og vil selv fullføre noen av dine oppdrag før de kommer opp.

Låse opp alle biler og baner

Du kan låse opp alle bilene i bare noen få skritt. Gå til installasjonsmappen. En gang, opprette en ny fil kalt "TG2001. DYN"og holde den tomme. Hvis alle nye profiler opprettet i spillet vil ha tilgang til alle biler og spor. Noen av sporene er Nürburgring, Mondello og Anderstorp. 90-plus biler å velge mellom, er Jaguar, Lotus og Porsche blant de mest populære.

Lagrede spillet bedrager

Denne koden er faktisk et lagret spill som overskriver alle andre av samme slag. Alt du trenger å gjøre er å laste den ned fra cheathappens.com. Når det er tastet inn systemet, vil du ha tilgang til omtrent alt du kan ønske. Alle spill filmene vil være tilgjengelig. Utover det, vil du ha $999,999,999 til din disposisjon. Du kan velge noen bil å rase i en krets. Til slutt, bonusmateriale som er låst på slå spillet blir din vise.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com