Kjennetegner en mannlig Leo & kvinnelige Jomfruen

03/22/2012 by admin

Kjennetegner en mannlig Leo & kvinnelige Jomfruen

Noen ganger moro å sjekke ut våre Horoskop for å se om vi er kompatibel med personen vi er dating. Dette er på ingen måte vitenskapelig eller bevist, mange mennesker sverger ved Horoskop som en måte å lære om noens personlighet egen. Ifølge astrologer gjør en Leo mann, født mellom 23 juli og august 22, og en Virgo kvinne, født mellom august 23 og 22 september en stor kjærlighet svarer hvis begge er villig til å bøye litt.

Kjennetegner Leo mann

Ifølge astrologi, Leo mannen er livet av partiet og elsker å være sentrum for oppmerksomheten. Han er stolt og elsker å vise fram, men han er også snill og gavmild. Han er veldig lojale til sine venner og folk han bryr seg om. Ekstreme tillit og lidenskap også definere Leo mannen. Leos er mer sannsynlig å være ledere enn tilhengere og har høye ambisjoner for livet. De elsker å motta komplimenter og ros, men ta ikke kritikk så godt. De liker personen de er med å være svært attraktive og kjole vel, noen som gjenspeiler godt på dem.

Kjennetegner Jomfruen kvinne

Jomfruen kvinnen er en veldig fokusert og effektiv kvinne som er svært analytisk. Dette kan føre til henne å være altfor kritisk til andre, men ekstremt hardt på seg selv. De liker neatness og organisasjon, og nyter å tilbringe tid på rengjøring. Jomfruen kvinnen fungerer godt bak kulissene i stedet for å være stjernen i showet, sørge for at alt er knirkefritt. Hun liker å være opptatt med noe og har en hard tid avslappende. Hun har en tendens til å være reservert og kan ikke følelsesmessig offentlig. Virgo kvinner vil kan være trofaste og kjærlig de hun bryr seg om, men kan bli kald som is når ting faller fra hverandre.

Kompatibilitet

Den generelle konsensus på kompatibilitet Mån Leo, Jomfruen kvinne er at deres forhold kan være en av store kjærlighet, tillit og lojalitet, så lenge Virgo kvinner kan dempe hennes kritiske måter og Leo mann ikke prøver å ta over og gjøre alle beslutninger hele tiden. Leo mannen vil beskytte reservert Jomfruen kvinnen, og hun vil respektere ham for hans ambisjoner. I sengen, engstelig Jomfruen trøstet og behandlet forsiktig av Leo som prides seg på prestasjonen. Men hvis Jomfruen ikke kan kontrollere hennes trangen til å være kritisk eller Leo blir for dominerende, forholdet vil falle fra hverandre katastrofalt.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com