Industriell musikk danseklubber & barer i Atlanta, GA

07/27/2013 by admin

Industriell musikk danseklubber & barer i Atlanta, GA

Atlanta er sørlige berøringspunkt, enten du er på forretningsreise eller en reisende søker en kulturell og historisk erfaring. Atlantas berømte Buckhead nabolaget tilbyr eksklusive butikker, restauranter og noen av de mest berømte danseklubbene i USA. Om kvelden kan du sluppet løs på Atlanta's mange barer og klubber som spiller industri-stil dansemusikk. Industriell musikk handler om tunge beats servert i massiv klubber med vill lysshow. Være klar til fest i Atlanta.

Sanctuary

Helligdommen har gitt dansemusikk i Atlanta's Buckhead nabolaget i mer enn 16 år og er kjent for sitt mangfold og vilje til å blande plattformer. Latin-påvirket klubben tilbyr også hele netter med dunkende industrielle og techno dans rytmer spunnet av disc jockey importert fra hele landet. Ring eller gå online for å sjekke tidsplanen. En praktfull trappeoppgang, massive lysekroner og VIP områdene legge til atmosfæren. Parti på tre ulike dansegulv Sanctuary eller innom sine barer, som serverer alle typer drinker.

Sanctuary3209 skritt ferge sted sektorenAtlanta, GA 30305404-262-1377sanctuarynightclub.com

Primal Atlanta

Primal er en stor fest plass i Atlanta som tilbyr to etasjer dans handling. Sky-baren er ovenpå med panoramautsikt over byen og Rock baren nedenunder har en stor, sjal rundt TV-skjerm som blinker bilder i takt med musikken. Kjendiser som Atlantas egen Ludacris har vært kjent å besøke VIP områdene i hele klubben. Primal lyd fokuserer på tung bass-gjennomvåt musikk som industrielle, dans og techno, men en populær hip-hop spor kan bli kastet innimellom. Dress trendy Primal. Samtale forut for VIP-behandling som flaske og vente service.

Primal Atlanta960 spring St. sektorenAtlanta, GA 30309404-745-9494primalatlanta.com

Klubb-livet

Klubb-livet trekker industriell musikk publikum i Atlanta. Populære DJene spiller tunge beats på store, lager-stil club med flere nivåer og 16,000 kvadrat feet. Livets eiere tok et team av lydteknikere fra Europa å designe plass og balansere akustikk mellom marmor dansegulv og høye tak. Flere barer på Club Life hell cocktailer i viktigste dance området og mindre rom. Musikken endringer her, så ringe videre for en oversikt. Reservere VIP områder for personvern og ekstra sikkerhet.

Klubb-livet1789 Cheshire Bridge RoadAtlanta, GA 30324404-593-2272clublifeatlanta.com

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com