Årsaker til kristne ekteskap problemer

12/30/2014 by admin

Årsaker til kristne ekteskap problemer

Når to mennesker kommer sammen i en kristen ekteskap, deler de vanligvis verdier som informerer deres livsstil. Som alle typer forhold oppleve kristne ekteskap konflikter og tilbakeslag. Disse problemene omfatter de felles for alle ekteskap og andre som oppstår problemer med tro. Noen ekteskap problemer stammer fra forskjellene i synspunkter eller forventninger.

Ulike typer tro

Selv om to personer i et ekteskap kan sette deres tro i sentrum av forholdet deres, kan deres tro ikke være nøyaktig det samme. Det er ikke uvanlig for katolikker og protestanter å delta i ekteskap. Selv om et par kunne tolerere og selv sette pris på forskjellene mellom deres religioner, er det tider når disse forskjellene fører til uenigheter eller spenninger i forholdet. I de mest intense tilfellene forårsake ulike typer tro to personer å divergere i ekteskapet.

Forskjellige intensiteter tro

Selv om begge partner i et ekteskap anser seg kristne, oppstår situasjoner i intensiteten av hver partner tro er forskjellig. Kanskje en ektefelle har kun nylig begynt å gå i kirken, gå i kirken oftere eller opplever en krise av tro. En partner kan begynne å se andre som ikke er fordelt eller selv overivrig. I noen tilfeller kan dette fører til harme og til slutt undercuts forholdet.

Ulike meninger om Sex

Mange kristne par velge vente til ekteskap å ha sine første seksuelt møte. Dette legger en ny opplevelse for partnere som har vært sammen lenge før bryllupet. Loven av sex avslører nye sider av partneren for første gang, som de begynner å tyde hva hverandre er fysiske og følelsesmessige behov kan være. Denne nye komponenten forholdet er utfordrende. Ektefeller kan ha ulike forventninger eller utsikt om sex, som kan føre til problemer i ekteskapet.

Annen verden visninger

Selv om to personer deler den samme tro, betyr det ikke nødvendigvis de enige om alle deler av livet. En partner kan føle det er akseptabelt å jukse på skatt, mens den andre anser det å være uærlig. Kanskje har mannen dans, mens kona føles det er upassende. Forskjeller i både verdier og tolkning av verdier kjører en kile mellom kristne paret.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com