Hvordan du gjør grunnleggende trinn Touch Reggaeton dans trekk

01/22/2013 by admin

Reggaeton først dukket opp i latinamerikanske land i 1990 og kombinerer en rekke Latin musikalske sjangere og dansestiler, fra salsa til merengue, samt moderne hiphop. Med tekster som sensuelle som sin dansetrinn, er reggaeton raskt økende popularitet i USA. Grunnleggende trinn touch er en klassisk reggaeton dans flytter at du kan begynne å øve idag.

Instruksjoner

• Praksis reggaeton dans trekk, som steg touch, en bevegelse samtidig for å perfeksjonere din flyt. Reggaeton er preget av glatt, elastisk-like bevegelser, så begynner på hastighet bare når du har mestret trinnene.

• Begynner med føttene sammen og i takt med musikken, gå din rett fot ut om en fot. Når foten har landet, bringe venstre foten i å berøre høyre. Fortsette bevegelsen ved å løfte venstre foten, stepping til siden og bringe høyre fot i å berøre. Gjenta, alternerende sider.

• Legge til din egen personlige stil bevegelsen ved å skyve armene ut foran deg. Som du steg med venstre fot, presse ut med din høyre arm, som du går med høyre foten, skyve ut med venstre armen. Du kan gjøre små sirkler eller selv skyve armene til side. Bruk dette trinnet for å vise din egen unike stil.

• La din arm og ben bevegelser flytte skuldrene, hofter og selv hodet. Få i musikk, La rytmen flytte deg. Trinn touch er en av de mest grunnleggende begynnelsen reggaeton trekkene, og det er svært allsidig, så bruk den for å flytte ting på dansegulvet.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com