Arter av edderkopper i Washington State

11/20/2013 by admin

Arter av edderkopper i Washington State

Det er mer enn 40.000 kategorisert arachnid arter i verden bare 3000 er innfødt til Nord-Amerika. Det er ikke noe slikt som en "giftig" edderkopp. Alle edderkoppene kjøttetende rovdyr og alle injisere gift i byttedyra eller bite ofre. I staten Washington er Latrodectus hesperus den eneste spider farlig giftige for mennesker. Selv om alle edderkopper kan spinne silke, bruk noen arter ikke webområder for å fange deres byttedyr. Det er fire vanlig arter i Washington.

Rhabidosa Rabida

Rhabidoas rabida (også kjent som ulv edderkopper) har stor, hårete, 1-tommers lang organer med Ben som dekker opptil 2 inches i lengde. Kroppen farge kan variere fra gråsort grå til brune. To av seks øynene er merkbart større enn de andre. Rhabidosa rabida er en vandrende edderkopp levende mesteparten av sitt liv alene. Kvinner har unge på ryggen til unge edderkopper modne, som tar ca seks måneder. Disse edderkoppene er aggressive mot mennesker, og selv om deres biter skade, de er ikke farlig for mennesker.

Latrodectus Hesperus

Latrodextus hesperus (også kjent som vestlige sort enke edderkoppene) har en kropp ca 1,5 inches i diameter. Kvinnelige er jet svart med to røde merker som delta og ligner et timeglass. Menn er stripete med hvit eller gul merking på sitt underliv. Latrodestus hesperus er sjelden funnet på østsiden av Washington og finner klimaet på vestsiden mer perfekt. Denne edderkoppen er ofte funnet lever blant hauger av brensel og crawlspaces rundt huset. Hvis bitt, det berørte området blir røde og hovne og vil bli etterfulgt av intens muskelsmerter og pustevansker. Bivirkninger vil forsvinne i tre dager hvis venstre ubehandlet, men behandling anbefales.

Tegenaria Agrestis

Tegenaria agrestis (også kjent som hobo eller aggressiv huset edderkopper) er en av de vanligste edderkoppene i boliger i Washington. Edderkopp kroppen har en diameter på ca 1 3/4 inches i diameter. Det er en nattlige edderkopp tilbringer sin netter krypende på gulvet for sine byttedyr. Tegenaria agrestis er sjelden funnet klatring loddrett. Denne arten vil bite med lite provokasjon. Sin gift kan forårsake en alvorlig reaksjon i folk som er allergisk mot spider venom.

Miturgidae Cheiraicanthium

Miturgidae cheiracanthium (også kjent som sac edderkoppene) har en solid gule eller brune kropp med en diameter på ca 3/8 inches. De er nattlige jegere bygge små hvite sacs hvor de kaster i løpet av dagen. Natten klatre de ned vegger på jakt etter bytte. Miturgidae cheiracanthium ikke spinne webområder å fange deres byttedyr og bare spinne silke legge egg, avl eller dvalemodus. Bit er smertefullt å mennesker men ikke farlig.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com