Hvordan dekode kroppsspråk

03/12/2014 by admin

Hvordan dekode kroppsspråk

Lese kroppsspråk er viktig for å få venner, dating, trivdes på arbeidsplassen, og ganske mye noe sosialt samspill. Kort lytter til hva folk sier og observere ansiktsuttrykk, er det den beste måten å lese andres sinn og regne ut hvor vedkommende føler om deg. Dessverre kommer det ikke naturlig for oss alle. Noen av oss trenger å nøye studere kroppsspråk for å få en idé om hva en person tenker.

Instruksjoner

Dekoding kroppsspråk

Merk denne mannens trygg, åpen holdning.

Legg merke til hvordan holdning angir humør. Esler hvor åpen eller lukket deres holdning er. Lukket positurer vanligvis innebære bena krysset eller tett sammen armene krysset eller på annen måte "beskytte" plass rundt en personer brystet. Åpne stillinger invvolve bena plassert lenger fra hverandre, gå oppreist, hender avslappet og håndflatene vendt utover. Noen som føler trygg, komfortabel og avslappet vises åpen holdning. Noen som føler nervøs eller fiendtlige viser lukkede holdning

Denne mannen viser interesse av smiler og ser mot kvinnen, mens hun viser disinterest blokkering kroppen av med armen (lukket stilling) og ser bort.

Vær oppmerksom på retningen på hodet, brystet og kne å måle oppmerksomhet og interesse.

Noen som hodet, brystet og knær er orientert mot deg, fullt engasjert og interessert i deg. Noen som bare viser ansiktet, men ikke brystet og knær, mot deg kan ikke være fullt engasjert.

• Se interaksjoner å vurdere hvor sikker noen er. Når folk møtes, trygg, vennlige mennesker generelt vil starte samhandling (med et smil, håndtrykk eller hva skjer for å være den kulturelle normen), mens underdanig, uvitende, sjenert eller uvennlig de venter på den andre personen å gjøre det første trekket.

• Se øynene for å forstå en rekke følelser. En som ser rett inn i øynene er interessert, selvsikker og samfunnsbevisst. En som ser ut til side mens du snakker kan være uinteressert eller ikke veldig sosialt flink. Ser ned er et tegn på underdanighet eller skyhet. Raskt darting øyne kan være et tegn på nervøsitet eller frykt. Hvis noen ser på deg og hans eller hennes øyne umiddelbart dilate, betyr det vanligvis personen er vennlig mot deg. Hvis øynene begrense, kan personen være sint.

• Gjenkjenne de skjulte ledetråder gir når de er tiltrukket av deg. Fordi dette sett av atferd ofte innebærer både interesse og skyhet attraksjon er vanskeligere å dekode enn beskrevet tidligere følelser og tegn varierer fra person til person, avhenger i stor grad på hvor trygg de er. I den første fasen, hvis noen ser på deg og du ser tilbake og deretter personen ser umiddelbart ned (en gest av skyhet) i stedet for til siden (et tegn på likegyldighet), det er et tegn på tiltrekning. "Utilsiktet" detaljer og står nært er en død giveaway.

Tips og advarsler

  • Like viktig som kroppsspråk, er ansiktsuttrykk og tonen mye mer forteller pekepinner på hva noen tenker og føler.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com