Slik angir eller Setup en amatør utendørs fotografering Studio

07/11/2012 by admin

Slik angir eller Setup en amatør utendørs fotografering Studio

Sette opp din egen personlige fotografering studio er ofte dyre og mest amatørfotografer trenger ikke en fullstendig profesjonell oppsett. På grunn av kostnadene velger mange amatører å arbeide i utendørs studioer, utnytte naturlig lys. Arbeide utendørs reduserer behovet for flere studio lys, som solen kan fungere som din viktigste kilde til lys. Når du konfigurerer utendørs studio er det noen sentrale elementer å inkludere, i tillegg til å velge et ideelt sted.

Instruksjoner

• Rengjør og landskapet plasseringen for ditt studio. Finn et område med nivå bakken, som er alle søppel og rusk. Velg en plassering som tilbyr en scenisk bakgrunn, for eksempel et skogsområde eller en liten dam. Tenk på hvor mye dagslys din sted får å minimere mengden av lys du trenger. Ta med i tankene av portretter som du vil ta ved valg og sette opp din plassering.

• Definere sitteplasser for fag å bruke når posing. Gi stoler, krakker, trestammer eller selv små steinblokker. Vær kreativ og bruke noe som ser ut som om det ville naturlig oppstår i scenen.

• Sett opp din myk boks fagene sitteområde. Kontroller at den kaster et mykt lys på motivet. Siden du er stole mest på naturlig lys, er en myk boks vanligvis nok for tilstrekkelig Utfyllingslys. Kontroller at boksen myke er en lett tilgjengelig beliggenhet slik at du kan justere det ofte etter motivets høyde.

• Konfigurere din lys refleks slik at lyset fra solen gjenspeiles på emnet. Ideelt sett reflekteres lyset på ansiktet for portretter. Justeres hver gang du bruker studio høydene av fag kan variere.

• Plass stativ foran studioet i nærheten emnet. Vurdere vinkelen du skyter på, og hvor objektivet å dømme avstanden fra stativ til emnet.

Tips og advarsler

  • Når du velger en plassering holde i tankene at du trenger strøm for kameraer og utstyr. Bo nær en stikkontakt eller angi skjøteledninger.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com