Hvordan å tegne bilder av Adam & Eve i hagen

03/05/2012 by admin

Hvordan å tegne bilder av Adam & Eve i hagen

Kunstnere har malt og trukket Adam og Eva og scenen i hagen i århundrer. Denne historien om menneskehetens fortid er moden med mytologiske bilder med folk. Fra et visuelt synspunkt, bilder som det unge paret, treet, slangen og vakre hage tilbudet kunstneren mye i form av råvarer for en tegning. Prosessen med å trekke Adam og Eva er ikke annerledes enn å tegne andre. Det er oppmerksomheten på detaljer og den forutgående planlegging av dette bildet som gjør det vellykket.

Instruksjoner

• Gjøre noen kunst historie forskning på emnet. Mange kunstnere har avbildet Adam og Eva. Ved å studere disse verkene, vil du få en ide om hvordan andre kunstnere har behandlet emnet. Dette vil hjelpe drivstoff din egen kreativitet som du får i planprosessen av tegningene. (Se ressurser for eksempler)

• Prøv å kopier noen av kunstverkene arbeider med emnet av Adam og Eva. Mange kunstskoler oppmuntre elevene til å studere arbeidet til masters på denne måten. Dette vil hjelpe deg å utvikle ferdighetene dine Observasjonelle og tegning før du begynner egne tegninger.

• Samle referanse bilder. Du trenger bilder av nakne menn og kvinner, hage scener, slanger i trær, skildringer av livets tre og Gud. Du kommer til å kombinere bilder fra flere kilder i et maleri.

• Bestemme en stil som du ønsker å gjengi tegninger. Selv om kunstnere har behandlet emnet av Adam og Eva i århundrer, varierer deres stiler sterkt fra hverandre. Adam og Eva Albrecht Dürer opprettet er svært forskjellige fra Chagall's. Etter ser gjennom mulighetene, kan du bestemme at du skal prøve å tegne dem i flere enn én stil.

• Skissere ideene for tegningene. Dette er tiden for å se på bildene referanse og bestemme hvilke tegn passer best sammen å trene kompositoriske problemer og å finne ut hvis du vil bruke farge eller bare svarte og hvite tegninger. De fleste kunstnere gjør mange studier av et bilde før de male det. (Se ressurser for bilder av utviklingen av et stykke kunst)

• Starte tegningen. Overdøve de enkle figurene i tegningen. De fleste objekter kan deles inn i sin mest grunnleggende geometrisk form. Hvis du blokkerer disse figurene i første, vil du kunne se sammensetningen og sikre at bildet er sentrert og balansert.

• Fyll ut mer detaljer i tegningen. Slette noen av linjene du har retraced. Dette er tiden for å finjustere tegningen. Kontroller at du ser på bildene referanse og skissene regelmessig gjennom denne prosessen. Dette sikrer nøyaktighet i bildene.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com