Hvordan du utvikle Combee i "Pokemon sjel sølv"?

12/20/2013 by admin

Combee, en feil og fly-type Pokemon i "Pokemon SoulSilver," takler sin fiender med trekk som illevarslende vind og Air Cutter. Combee skjemaer når tre små bier clump sammen. De fleste Combees er mannlige; bare 12,5% av Combees er kvinner. Når en kvinnelig Combee når et visst nivå, den utvikler seg til Vespiquen. Mannlige Combees, men utvikle aldri, uansett hvor mange nivåer de få. For å utvikle din kvinnelige Combee i Vespiquen, bruke det i kamp til feilen når level 21.

Instruksjoner

• Sette den kvinnelige Combee i første posisjon på laget ditt. Combee kommer ut først i hver kamp.

• Bruk Combee for å beseire wild Pokemon eller Pokemon eid av rival trenere. For å få mange erfaringspoeng, utfordre høyt nivå trenere og Pokemon. Hvis du tror Combee ikke kan håndtere en høyt nivå motstander, slå det ut for en sterkere Pokemon når kampen starter. Combee fortsatt får erfaringspoeng bare for å delta i kampen.

• Vinne kampen for å få erfaringspoeng. Hvis Combee kjempet i slaget, får det erfaringspoeng. Når Combee får nok poeng til å nå 21, utvikler seg det og blir til Vespiquen.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger å ta en kvinnelig Combee, se rundt ruter 5 til 8. I Celadon City, Vermillion City og Cerulean City, Combee vises når du bruker Headbutt farten på enkelte trær.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com