Når kan jeg begynne bading meg kattunge?

10/18/2013 by admin

Når kan jeg begynne bading meg kattunge?

Kattunger anses nyfødte til øynene er helt åpne, de er gåing og begynner å avvenne av mors melk, som oppstår i de første fire 10 ukene av livet. Gir en skitten kattunge badekar er en siste utvei å fjerne skitt eller avføring og må gjøres med forsiktighet for å forhindre avvisning og alvorlig sunnhet utgaver.

Når å bade kattunge

En kattunge mor vil bade det for de første ukene av livet å fjerne avføring eller fremmedlegemer på nyfødt. Dette er nok til å holde kattunge infisert. Når katten er gamle nok å avvenne, som ifølge American Society for Prevention of Cruelty til Animals oppstår mellom 4 til 8 ukens av alderen, det kan være badet når det er nødvendig. Bading en kattunge yngre enn 4 ukers alder, kan det føre til avvisning av moren.

Bading kattunge

Kattunger krever bare et bad når de er veldig skittent. Ellers bruk en fuktig klut til å spot rengjør en kattunge, inkludert dens endetarmen for å fjerne avføring. Hvis kattungen krever et komplett bad, fukt kluten med varmt vann. Tørke ned kattunge med en fuktig klut, starter på sitt ansikt og jobbe deg til halen, inkludert endetarmen. Bruk en liten mengde kattunge såpe på en egen klut oppdager ren skitnet deler pelsen. Pakk kattunge i en varm håndkle å fjerne alle overflødig vann og tillate kattungen å forbli i en varm område å fullføre tørking. Ikke bruk produkter som er beregnet på personer på kattungen, og hvis kattunge blir stresset, pet det eller tilbud en eldre kattunge en myk behandler.

Loppe behandling

Sjekk din kattunge regelmessig, spesielt hvis den utsettes for andre kjæledyr, for lopper. Hvis fleas er funnet, fjerne dem for hånd eller med en loppe kam. Kjør loppe kammen gjennom kitten's og regelmessig dunk den i en bolle fylt med såpevann. Såpevann vil drepe alle lopper og egg. Unngå bruk av loppe sjampo eller forebyggende medisiner på kattungen, hvis beskrevet av en veterinær.

Nedkjøling

Unngå bading kattungen ved kalde omgivelser. Dette inkluderer forlate kattungen tørke etter badet i et kaldt område. Hvis kattunge blir for kaldt kan det lider nedkjøling. En katt gjennomsnittlig kroppstemperatur er mellom 100 og 102 grader. Nedkjøling oppstår når den interne temperaturen synker under 99 grader. Tegn til nedkjøling inne kattene inkluderer skjelving, tretthet, kalde hud og, i ekstreme tilfeller, koma og død. Hvis du mistenker nedkjøling i din kattunge, sjekk dens endetarms temperatur. Behandle kattunge hjemme med varme tepper om sin temperatur ikke er under 90 grader. Ta kattungen å veterinarian umiddelbart hvis dens endetarms temperatur er under 90 grader.

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com