Restauranter for bryllup i Elizabeth, NJ

09/26/2013 by admin

Restauranter for bryllup i Elizabeth, NJ

Elizabeth, New Jersey, ligger rett utenfor Newark og bare fire miles fra Newark Liberty internasjonale lufthavn. Det er mange restauranter i området Elizabeth, og noen er en ideell plass for en intim bryllupsfeiring. Valget er opp til bruden og brudgommen, og det er et alternativ for enhver smak og stil.

Manolo's Restaurant

Manolo's Restaurant har private spisefasiliteter ideelt for små bryllup og påfølgende mottakelser. Restauranten tilbyr både privat bespisning og bankett middag avhengig av stil og størrelse på bryllupet. Bankett omfatter både familiestil måltider og buffeer. Restauranten tilbyr også en full bar service meny for hendelser. Manolos har en omfattende spansk og mediterran meny.

Manolo's Restaurant

91 Elizabeth Ave.

Elizabeth, NJ 07206-1632

908-353-7674

manolosrestaurant.com

Mayfair gårder

Mayfair gårder er ligger bare 14 miles utenfor Elizabeth, i vest oransje. Beliggenheten er et landlig miljø som spesialiserer seg både innendørs og utendørs bryllup arenaer. Mayfair Farms har vært i drift siden 1943; bryllup menyen for en resepsjon er gourmet høydepunkter inkluderer både pasta og carving stasjoner.

Mayfair gårder

481 eagle Rock Ave.

West Orange, NJ 07052

973-731-4300

mayfairfarms.com

Dolce Bar & Restaurant

Dolce Bar & Restaurant i Elizabeth har en art deco-appell som er ideell for et mer variert og moderne bryllup. Rustfritt stål interiør og lyse farger gjør restauranten skiller seg ut. Restauranten tilbyr tjenester til bryllup og mottakelser. Den andre historien av restauranten serverer som selskapslokale for bryllup. Meny høydepunkter på Dolce Bar & Restaurant inkluderer ulike italienske retter.

Dolce Bar & Restaurant

17 bred St.

Elizabeth, NJ 07201

908-352-2578

dolceloungenj.com

Relaterte Artikler

© 2018 - flugumyri.com | Contact us: webmaster# flugumyri.com