Hvordan å hjelpe barnet å stoppe å gråte i skolen

April 7

Hvordan å hjelpe barnet å stoppe å gråte i skolen

Skolen kan være spennende eller forferdelige for et barn. Mens noen barn er eventyrlystne og begeistret for skolen, er andre foreløpig. Barn oppfatter en rekke reelle og imaginære frykter at voksne ikke kan vurdere betydelig. Mens eldre skolebarn har frykt inkludert dødsfall, feil eller usikkerhet, har førskolebarn frykt bare på grunn av separasjon fra sine foreldre. Separasjonsangst er ganske vanlig blant førskolebarn bare inn skolen eller i de første dagene etter skoleferier. Du kan forberede barnet skolen av grunnleggende tiltak for å hjelpe ham håndtere.

Instruksjoner

• Diskutere Start skole med barnet ditt å utstyre seg med viktig informasjon for å navigere utfordringer. Hjelpe ham å visualisere hva han gjør på skolen. Når barnet vet hva du kan forvente, vil han slå ned mer raskt. I en guide å forberede barn for skolen, råde eksperter på Oregon State University deg til å forklare barnet hva som skjer i skolen og dele noen av dine erfaringer. Hvis du kan gå til skolen med ham før begynnelsen av begrepet og spille ut alle disse mulige scenarioene. Han vil være godt forberedt for hans erfaringer.

• Forbli rolig og sikker som du sender barnet ditt til skolen. Barn lese følelser av foreldrene og reagere. Hvis du er sikker, vil barnet være trygg. Barnet ditt gråter på slipp fordi han opplever atskillelse engstelse. Å være rolig og trygg vise ham at han kommer til et trygt sted. Diskutere med barnet ditt det dere vil gjøre på dagtid. Du vil hjelpe barnet å forutse aktiviteter dag. Han kommer til skolen forberedt på å starte sin dag og ikke være så engstelig om det.

• Planlegger en utgang. Det er vanskelig å forlate dine små barn i tårer. Være tøff og konsekvent om din exit. Webområdet for barna helse foreslår at du bør opprette en konsekvent og forutsigbar farvel ritual når du kommer til skolen. Ikke la uten farvel. Dette vil forberede barnet avgang. Han vil bli vant til det og stoppe å gråte. Husk at lærere er opplært til å håndtere barn. Gråt stanser vanligvis innen kort mens du er i din oppbruddet.

• Snakk med barnet om dagen sin til å identifisere sin frykt og bekymringer. Lytt nøye for å forstå hans utfordringer. Barnets følelse av velvære og positive engasjement i skolen avhenger av en positiv sammenheng med hans lærere. I sine kort på lærer-barn relasjoner hevder "Center på den sosiale og emosjonelle grunnlaget for tidlig læring" mm Ostrosky og E. Y. Jung at barn i en god lærer-barn-forhold har høy kompetanse nivåer i skolen. Diskutere sine bekymringer med hans lærere å bygge en lærer-barn-forhold og møte behovene til barnet.

Tips og advarsler

  • Hvis barnets gråt på skolen vedvarer, må du undersøke andre underliggende stress problemer. Se store endringer skjer i familien. Søke råd fra en kvalifisert terapeut å identifisere underliggende problemer.