Sengevæting forebygging

May 6

Sengevæting kan er et ganske vanlig problem med barn og en forlegenhet for foreldre og barn. Barn som har dette problemet ofte våt sengen på en konsistent basis. Det kan bli et hygienisk problem og ha en negativ innvirkning på barnets selvbilde. Heldigvis finnes det naturlige ting som foreldre kan gjøre for å hindre Sengevæting og støtte barnet for å hjelpe ham bedre håndtere. Oppmuntrende og betryggende er første skritt mot instilling tillit i barnet og løse problemet.

Redusere væsker og administrere dietter

Den vanligste måten å hindre Sengevæting er å redusere mengden av væske som barnet har før leggetid. Noen foreldre vil ikke tillate barnet å drikke noe to til tre timer før du går til sengs, som kan redusere sjansene for Sengevæting. I tillegg ikke drikker væsker, skal barnet også kontrollere at du bruker toalettet før du går i dvale. Dette vil tappe blæren av eventuelle væsker og enten redusere mengden vannlating som oppstår eller fjerne det helt.

Administrere barnets kosthold kan også forhindre Sengevæting. Barn som har en diett som er høy i koffein, kullsyreholdige drikker og andre diuretika har en økt sjanse for tisse i sengen. Når håndtere diett, bør vann aldri fjernes unntatt før leggetid.

Rådgiving og alarmer

Sengevæting er også blitt tilskrevet følelsesmessige problemer som problemer hjemme eller på skolen. Hvis dette er tilfellet, er en av de beste måtene å redusere Sengevæting å gi følelsesmessige rådgiving eller profesjonell hjelp. En forelder og rådgiver kan snakke med barnet om noe liv hendelser som har inntruffet som kan være medvirkende til Sengevæting.

Foreldre kan også kjøpe miniprogrammer for å hjelpe barnet. Sengevæting alarmer har vist seg for å være en løsning for mange barn som kronisk våt sengen. Alarmene er perfekt for barn som er dypt sviller. Alarmen høres når det sanser væte en våkner barnet slik at de kan fullføre på badet. Foreldre som bruker alarmer ofte se betydelige forbedringer med sine barn.

Gi belønninger

Gi en belønningssystemet har også hjulpet barn redusere Sengevæting. Belønninger som klistremerker, ros og oppmuntring kan hjelpe barn til å føle seg mer trygg om takle Sengevæting problemet. Heldigvis vokser noen barn ut av Sengevæting etter en viss alder.