Hva er forskjellen mellom bevegelse & rytmen i grafisk Design?

April 6

Designprinsipper er universelle begreper som du kan bruke når du utformer omtrent alt. Forståelse design prinsipper og bruke dem effektivt i grafisk design vil hjelpe deg mer effektivt oppnå prosjekter brukervennlighet mål. Ved hjelp av to designprinsipper, rytmen og bevegelsen, kan du opprette designarbeider som gi en følelse av tempo og bevegelse til din seer.

Rytmen i grafisk Design

Rytmen er bruken av gjentatte elementer i en visuell design. Gjentatte utformingselementer, for eksempel figurer, linjer og farger, trekker betrakterens øyne fra én del av arbeidet til en annen på en cadenced måte. Rytme kan skape en følelse av orden og en følelse av bevegelse. Som et eksempel av rytme, kan en fotograf skrive et bilde av en skog å vise trestammer som alternerer tykk loddrette linjer av lyse og mørke farger. Vellykket design vanligvis varierer rytmen, eller design kan bli forutsigbar og kjedelig.

Bevegelse i grafisk Design

Hva er forskjellen mellom bevegelse & rytmen i grafisk Design?

Optiske illusjoner foreslå bevegelse.

Bevegelse er bruk av elementer eller prinsipper, som rytme, på en måte som antyder bevegelse i et bilde. Bevegelse kan opprettes ved å antyde handling, for eksempel et stillbilde fra en person dans. Andre måter å angi bevegelse inkluderer sløret kantene på et objekt. Som et eksempel, tenk på en hest kjører, manke og føtter uskarpt. Noen design kan vise bevegelse ved å vise en rekke endringer i posisjon. Optiske illusjoner er ennå en annen eksempel av bevegelsen som grafisk design design.

Forskjellen mellom bevegelse og rytme

Selv om både design prinsipper kan foreslå bevegelse, forvirre ikke dem. Rytmen er spesielt opptatt gjentatte utformingselementer, som mønstre og farger, å trekke betrakterens øyne i et bilde eller dokument. Designeren kan bruke rytme som et middel til å formidle bevegelse, men rytme vil ikke alltid brukes sånn. Bevegelse, derimot, brukes til å antyde handling. I å skape en følelse av bevegelse, kan designer bruke rytme, sammen med andre grafiske designprinsipper og elementer, for å gi betrakteren en følelse av bevegelse i bildet.

Bruk av rytmen og bevegelsen i markedsføringsmateriale

Rytme brukes ikke bare i bilder, men også i design stykker, for eksempel markedsføring litteratur. Litteraturens design kan gjenta bruk av bestemte farger, typografi og design elementer å tiltrekke betrakterens oppmerksomhet og føre henne gjennom på en ryddig måte. Bevegelse kan brukes i trykte annonser for å formidle en følelse av handling eller hastigheten til produkter som sportsbiler, som drar nytte av denne foreningen.