Hvordan rengjøre en Crock potten

November 23

Hvordan rengjøre en Crock potten. Rengjøring crock potten kan være utfordrende, spesielt når mat blir bakt på foring av crock. Noen ganger kan gjør litt forarbeidet før du bruker crock potten gjøre opprydding mye lettere. Med litt kunnskap og noen albuen fett, kan du holde crock potten ser nye i årene som kommer.

Instruksjoner

• Spray inne din crock med matlaging spray før koking, særlig hvis din crock ikke kan fjernes. Dette vil holde maten blir bakt på, noe som gjør det enklere å rengjøre. Eller bruk en kommersielt tilgjengelig plast liner som er laget for crock potter. Disse er laget av en varmebestandig nylon og passe over kanten av crock potten. Når du er ferdig serverer måltidet, bare kaste den ut.

• Fyll i crock etter at den er avkjølt med varmt såpevann og la den suge til noe som er bakt på løsner lett. Bruk en svamp eller nylon skrubbing pute med rikelig med varmt såpevann og albue fett. Kontroller at du ikke har savnet noen flekker, så de vil være vanskeligere å fjerne hvis du ikke merker det før neste gang du rengjør den.

• Takle spesielt tøff brent på mat eller mineral flekker ved å fylle crock potten 3/4 av veien med vann og Legg til 1 kopp hvit eddik. Med lokket på, stek i 2 timer på høy, la kult, deretter suge og ren som vanlig.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk stålull eller slipende rengjøring produkter, som vil ripe fullføringen av din crock.
  • Ikke Fyll en varm crock potten med kaldt vann, som kan forårsake fôr til sprekk.