Ideer for et fotografi virksomhet

November 22

Navnet du velger for din fotografering virksomheten er avgjørende for kanter ut konkurransen, og feltet er ventet å få mer konkurransedyktige, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. Det prognosene at det vil bli mer etterspørsel for fotografering, men også flere folk tilbyr tjenesten fordi utstyret er lett tilgjengelig og det er en høy rente karriere.

ABC

En måte å bli lagt merke til er å starte navnet med bokstaven A. De fleste kataloger, organisere enten de er telefonen bøker eller online lister, navnene alfabetisk, så med et navn som AAA fotografering eller A + fotografering vil få deg til toppen av listen. Disse navnene si ikke mye om hva det er du gjøre selv. Legg til et søkeord som A-1 bryllupsfotografering, og nå har du en spesialitet.

Den mer kreativ tilnærmingen

Fotografering er en virksomhet som avhenger av kreativitet. Velg en smart navn og være virksomheten alle husker uten hjelp fra gule sider. Spør familie eller venner for å hjelpe du idédugnad ord som er knyttet til fotografering som "fokus," "sier ost," "Klikk" og "oppriktige" til du kommer opp med ord som gjenspeiler bildet du vil for din bedrift.

Personlig preg

Kunder utvikle en personlig forbindelse med fotografer, spesielt når de ansetter en person til å dekke en viktig begivenhet. Bruke ditt eget navn i navnet på virksomheten kan hjelpe forsterke tilkoblingen. Jane Doe fotografering kobler deg individuelt raskere enn kreative skudd.

På Internett

Har en tilstedeværelse på Internett er avgjørende for et fotografi virksomhet slik at du kan vise eksempler på arbeidet ditt. Kontroller at du kan sikre en samsvarende domenenavn. Velg noe som er enkelt å stave og skriv inn slik at mennesker kan finne det på nettet.

Juridiske betraktninger

Se på på statens regler på foretaksnavn og sørg for å sende alle nødvendige papirarbeid. Når du har bestemt på et navn, kontrollerer du om en annen virksomhet allerede bruker den. Så, vil du måtte komme opp med en annen idé.