Hvor å opphøre din katten fra våkne du opp om morgenen

March 28

Fleste vurdere sover på en helgedag skal himmelske kost opp i en fin varm komfortabel seng, høre fuglene kvitre utenfor vinduet. Minst er det før du høre at lyden. MEOOOOWWWWWW! Den ekko gjennom hjernen årsaker fryser kjøre nedover ryggen som negler på en tavle. MEEEEEOOOOOWWWW! Her er noen ting som kan hjelpe deg å få det ekstra søvn!

Instruksjoner

Hva forårsaker hele denne racketen?

• Innse at fryktelige støy blir gjort av vennen feline er faktisk hennes måte å si hun faktisk ønsker å tilbringe tid med deg er første skritt. Prøver å få dem til å slutte er et helt annet problem. Hvis dette ikke synes å være årsaken til din kattøye noisiness, er det mulig at hun er sulten. Det finnes noen måter å kjempe dette problemet. Avhengig av din kattunge spisevaner, prøv å plassere en kopp tørr kattemat i hennes rett rett før du går til sengs. hans vil gi henne noe å gomle på i løpet av kvelden. Forstå at katter er night skapninger og pleier å jakte på dette tidspunktet. Også er på markedet i dag, automatisk matere. Disse produktene kan fylt med tørr næringen og så sette å dispensere bare en liten mengde om gangen, enten ved ganger eller når den sperring og så i bollen når et visst nivå. Dette kan gjøres med vann også.

• Plugg i en fan. Høyst kattene hater å ha luften blåser i deres ansikter. Kjøp en liten skrivebord eller bord fan og plugge den i, snu den slik at den sitter på gulvet, mot døren. Hvis du liker å ha døren lukket om natten, med katten på den andre siden, kontroller at viften blåser luft gjennom liten plass nederst på døren. hans vil avskrekker dem fra sittende utenfor døren, roping på toppen av lungene.

• Holde en sprayflaske fylt med vann nær sengen. Når din katten begynner å meow utenfor døren kan du spray potene med vann gjennom bunnen åpning av døren eller åpne døren bare en sprekk og sjøsprøyt seg med vann. De vil raskt ta av og bruke den neste timen grooming seg slik at vann ikke på deres fur. Dette fungerer også Hvis døren stå åpen. Holde øynene lukket, og dine bevegelser sakte, nå over for flasken, grip den og spray. Din katten blir så overrasket, hun ville ta av og ikke kommer tilbake i flere timer.

• Bruk boble vikle avskrekkende. Hvis din katten både meows og riper på døren. ta noen bobleplast og tape den nederst på døren. Høyst kattene liker ikke føler eller støy som det gjør når de berører den. Legging en brikke på gulvet foran døren vil fungere også. Popping støy overraske dem og får dem til å kjøre.

• Installer en katten døren. Hvis alle disse metodene mislykkes, kommer siste sjanse for tilregnelighet litt mer expensively. Installere en katten døren fra kjelleren til den øvre delen av huset, tillater din katten å komme og gå på vilje. Din vilje. Sted hans mat, vann og søppel boksen i kjelleren og tillate ham tid å venne seg til nye ordninger. Han vil tilbringe timer utforske dette nye området. En gang han brukes å gå inn og ut av døren, kan du kontrollere han følger du Nedenunder hver kveld ved å fylle maten fat. Så, mens han er opptatt gumlet, kjøre raskt opp trappen og lukke døren. Låse katten døren på plass slik at han ikke kan komme ut, og nyt din første fredelig morgen søvn i aldre!

Tips og advarsler

  • Som din katten blir brukt til én type atferd, må du kanskje bytte mellom trinnene ovenfor til å holde ham gjette.
  • Katten dører må installeres. Husk å Les alle instruksene, og håndtere alle verktøy med riktige sikkerhetsforanstaltninger.