Isbrytere for en spill gruppe med småbarn

March 16

Isbrytere for en spill gruppe med småbarn

En annen gruppe av venner på en ny spiller-gruppen kan være skremmende for småbarn. Pjokk, som de øvrige kan klamre seg til stedet umiddelbart begynne å spille. Som med voksne og eldre barn, er isbrytere utmerket i å hjelpe barn føler seg mer komfortable rundt hverandre. Planlegg enkelt, pjokk-vennlig isbryter aktiviteter som snart vil ha barna flytte, ler og spille sammen som gamle venner.

Innledende sanger

Har småbarn sitter i en sirkel og enkel innføring synger. Hvis du starter synge sangen, vil ungene raskt plukke den opp og synge. En innledende sang er "Hei og hvordan er du" som går: "Hei, Hei, Hei og hvor er du? Jeg er fin, jeg er fin, jeg håper at du også." Har barna bølgen til barn som sitter på hver side av dem mens de synger. En annen passende sang sunget til melodien av "Mary hadde litt lam" og går: "Se som kom til spill i dag, spiller i dag, spiller i dag, ser som kom til å spille i dag, vi sikkert er glad du kom" Sette inn et navn i sangen neste, som "Sarah kom til å spille i dag... "og Fortsett til du har lagt alle barnas navn i sangen.

Navnet spill

Hjelpe småbarn lære sine nye venner navn ved å spille en enkelt navn spillet isbryteren. Har barna kaste en sprett ball rundt sirkelen. barnet holder ballen må si hennes navn og alder og deretter kaste den til noen andre i sirkelen. Introduksjonene fortsetter inntil alle har uttalt hennes navn og alder. En annen idé er å ha hver pjokk introdusere sin neste. Barn kan begynne med hviske hans navn, alder og noe han liker å gjøre i øret av barnet til sin rett. Det kan bli tots giggling fordi noen har ofte å gjenta seg selv, som de ofte ende opp med å gjøre høyt. Etter det andre barnet introduserer det første barnet, deretter hvisker han sin informasjon for neste barnet, og så videre inntil alle blitt innført. Pass på å hjelpe med eventuelle feil navn uttalelser og skritt for alle barn for sjenert til å snakke.

Finn gruppen

Spill isbryter som viser småbarn ting de har til felles med jevnaldrende. For ett spill, spør barna å lukke øynene og hever hånden hvis de liker valper bedre enn kattunger. Har dem åpne øynene og fortelle dem at barna som hevet hendene nå valper og alle andre er en kattunge. Valper og kattunger må finne hverandre avbarking og mewing og sitter sammen. Du kan spille spillet flere ganger med en rekke forskjellige dyr, og barna vil elske later til å være sine favoritter. Har barna bli med ulike grupper basert på hva de har på seg en lignende aktivitet. For eksempel kan du si, "Alle med blå skjorter, kjøre til dette hjørnet!" Hjelpe barna som er usikker på deres farger.

Interaktiv sirkel tid

Spill sirkel med småbarn der de må samhandle med hverandre. Prøv en versjon av "Simon sier" der barna må koble på noen måte med dem som står ved siden av seg. For eksempel kalle ut, "Simon sier touch albuene" eller "Simon sier fange noens hånd." Andre kommandoer inkluderer et tog, der barna må holde hverandres skuldre og flytte rundt sirkelen gjør "choo-choo" lyder, eller gjør bunny hop. La barna ta dreier ropte kommandoer også.

For en annen sirkel spill, har småbarn danner en sirkel og hold en ren bomull arket foran seg. Har en annen voksen helper holde arket med deg. Fortelle barna arket er en fallskjerm og når de løfter den, de må gå under det og finne et annet sted å sitte i sirkelen. Understreke walking å holde ungene kjører inn i hverandre. Du kan også spille spillet ved å ha bare to barn gå under, eller visse grupper av barn på et tidspunkt, som alle gutter, alle jenter, barn iført sandaler og så videre.