Truede arter i elvemunninger

October 26

En elvemunning er området der en ferskvann elv eller bekk møter havet. Munningen av elven er blokkert av en barriere som holder elvemunningen beskyttet som små øyer, sandbars, gjørmete strender eller andre små landmassene. Elvemunninger er også kjent av mange andre navn, inkludert bukter, sumper, myrer, lyder eller laguner; nesten alle beskyttet ved kysten. Elvemunninger er hjem til en rekke vilt liv, noen av dem er truet. Endangered arter er arter som er definert som nær utryddelse av føderale Endangered Species Act av 1973.

West Indian sjøkuer

West Indian sjøkuer ble satt på listen over truede arter i 1973. Også kjent som havet kyr, disse pattedyr er sakte beveger seg sakte voksende og treg til å reprodusere, noe som gjør dem mer utsatt for forurensning enn andre arter. Deres habitat er ofte brukt som rekreasjonsområder av mennesker, som fører til en høy grad av død sammenlignet med andre arter i samme habitat. De bor hovedsakelig i Florida, men har funnet så langt vest som Texas og så langt nord som Massachusetts.

Sørlige bosatt spekkhoggerne

Sørlige bosatt hvalene, også kjent som spekkhoggere, ble satt på listen over truede arter i 2005. Denne pod eller familie gruppen av spekkhoggere bor i Puget Sound of Washington State. Det er ikke kjent nøyaktig hvorfor denne gruppen av hval avtar i befolkningen. Forskere spekulerer at det kan skyldes mange faktorer; mangel på menn av avl alder, redusert matforsyning, vannforurensning og støy er blant hypotesene diskuteres.

Overjordisk Clapper Rails

Overjordisk clapper skinnen ble plassert på listen over truede arter i 1973. Denne brun fuglen omtrent på størrelse med en kylling lever langs kysten av Sør-California og northern Baja, Mexico. Menneskelig utvikling er denne fuglen største trusselen. Boligprosjekter og marina mudring har redusert sitt habitat, og avrenning fra utvikling fortsetter å påvirke hva habitat er igjen.

Salt myra fuglens nebbet

Salt myra fuglens nebbet er en plante plassert på listen over truede arter i 1978. Det er en årlig, som betyr dette anlegget bare liv for ett år, enn dør. Den vokser fra 4 til 12 inches høy, like over høyvann merke i myrene langs California og Oregon kysten. Disse samme stedene er ofte førsteklasses rekreasjonsområder for fotturer og all - terreng kjøretøy. Drenering av myrer for utvikling eller storfe beite beite også ødelegger dens leveområder.