Hvor å feilfri trommer

May 12

Hvor å feilfri trommer

Trommer er ryggraden i et rockeband, gir dunkende rytmer og tordnende cymbaler å holde tempoet av en sang kommer. Trommene er det største instrumentet, sammenlignet med gitar og bass, betyr at de kan ta det lengste for å rengjøre. Et trommesett består av trommelen hodet, cymbaler, og står og maskinvare. Du må rengjøre hver del regelmessig for å holde trommesett høres bra.

Instruksjoner

• Rengjør står og maskinvare. Du ville nød å feilfri barer holder trommer og skall rundt hver trommelen hodet. Klem noen GooGone på et rent håndkle, og bruke den på alle områder av stands. Tørk deretter tørt med et annet håndkle områdene. Neste GooGone gjelder trommelen hodet skjellene, og gjenta den samme handlingen med stands. Hvis GooGone ikke får dype flekker eller grov skitt områder rene, kan du prøve å bruke en metall poleringsmaskin. Du kan finne metall poleringsmaskin lokale bilbransjen butikker og rabatt kjeder.

• Rengjør cymbaler. Sette på et par hansker, og bruke metall polsk for cymbaler. Gni litt polsk på en bomullsdott og bruke det på hver cymbal. Etter anvender polske, bruk en ren klut til å tørke av den gjenværende polske på cymbaler. Metall polsk kan fjerne logoer og maling på en cymbal, så unngå rubbing polske direkte på disse områdene hvis du fremdeles vil gjerne se dem. Gni cymbaler før de blir blank og skinnende.

• Den siste delen til rent på en tromme sett er trommelen hodet. Ren hvit trommelen hodet med en ren klut og vann. Fukt kluten med en liten mengde vann, og gni leder av trommelen forsiktig. En plast hodet, spray rengjøringsmiddel på en klut og gni leder av trommelen til ren. Gni trommelen hodene til alle pinne merker, smuss, flekker, og riper er borte.

• Bruk møbler polsk på trommesett å gi den en skinnende, nytt utseende. Polske gjelder et håndkle, og tørke ned alle områder av trommelen.

• Når du er ferdig rengjøre hver del ved trommesettet, dekke det med en klut eller ark før du er klar til å spille. Trommesettet samler støv og partikler i luften og blir skitne igjen hvis du ikke dekker det.