Hvor å fastsette ting med kjæresten din

May 11

Det er tider når det kan være nødvendig å reparere en relasjon på grunn av situasjoner som har forårsaket en rift. Det er mulig å fikse ting med kjæresten din som du tilegne deg selv å gjøre ting på riktig måte. Med gode intensjoner og noe arbeid, vil du snart være på gode vilkår igjen.

Instruksjoner

• Identifisere problemer. Dette vil ta å være ærlig om hvilke problemer eksisterer selv om de er ubehagelige. Identifisere hva som er ødelagt gir deg direkte bevis av hva som må fikses. Ikke bare vil du kunne begynne å fikse problemet når det er identifisert, men du vil også spare tid ved å unngå investering i nytteløst forsøk.

• Unngå å plassere skylden. Plassere skylden med mindre det er på deg selv, vil bare føre situasjonen blir verre mellom deg og kjæresten din. Når en person er tvunget til å ta ansvar for en dårlig situasjon, vil det ofte gjøre dem hoppe til de defensive ståsteder av deres personlighet. Etter kjæresten din er på defensiven, er det blir vanskeligere å få bakken i fikse ting med henne.

• Delta i ærlig kommunikasjon. Snakke om hva som er galt og arbeide gjennom problemer sammen. Avstå fra klatring i shellet følelser og nekter å la henne. Kjæresten din er mer sannsynlig å beundre din innsats for å snakke og følge din leder hvis du er å være ærlig om dine følelser uten å være støtende.

• Kjøpe henne en gave. Selv om du ikke kan kjøpe deg ut av alle problem, vil gaver mykne kjæresten din hjerte for å lytte til din oppriktige unnskyldning. En god tommelfingerregel er å ikke bare få henne noe hun liker, men for å oppgradere din gaveidé til situasjonen du prøver å fikse. For eksempel kan ta kjæresten din ut for rask mat ikke være den beste gave eller måte å be om unnskyldning for en dyp forræderi.

• Lytte til hva hun vil. Etter at du har brukt litt tid å finne ut hva som er galt, ikke bli altfor raske til å begynne å fikse ting som du ikke gjør hva kjæresten din ønsker. Ofte vil en kjæreste som ønsker å arbeide ut ting gi deg tips til hva det vil ta for å gjøre ting for henne. Rikelig oppmerksom på hva hun vil, om det er kommunisert muntlig, gjennom kroppsspråk eller andre måter, hintet og handle på det så raskt som mulig.

Tips og advarsler

  • Få ideer fra kjæresten din venner er et gode ideer som det ikke vil føre til mer problemer mellom deg og henne. Hennes venner ofte kjenner henne litt bedre og vil hjelpe deg.
  • Ikke presse din venninne for hardt når du prøver å fikse ting. Vær tålmodig og gi problemet tid og plass hvis hun synes å være uberørt av hva du gjør.