Hvordan å lære et barn lojalitet

July 2

Undervisning lojalitet til barn kan virke som en vanskelig oppgave. Selvfølgelig, hjelper det ikke at vårt samfunn har en tendens til viker unna emner som lojalitet. Undervisning lojalitet til barn trenger ikke å være den skremmende oppgaven som det kan synes å være. Med en god plan, en god holdning og strenge besluttsomhet du kan vellykket lære barnet å være lojal person.

Instruksjoner

Hvordan å lære et barn lojalitet

• Vis lojalitet å lære lojalitet. Dette kan gjøres ved å gjøre ting som avstå fra sladder, kommer til forsvaret av de som er å være sladret om og ikke snakker unkindly til familie og venner. Enkle ting som shopping på samme matbutikk, støtte lokale kandidat eller hjelpe til på skolen kan også vise barnet hva lojalitet ser ut.

• Opprette spesielle familietradisjoner som barnet vil verne og ser frem til. Hvis barna blir eldre, la dem uttrykke sine ideer. Observere disse tradisjonene med engasjement og entusiasme.

• Plasser formelle og uformelle bilder av familien rundt huset. Bilder på veggene, kjøleskap, speil, skrivebord eller annet sted vil skape en følelse av fellesskap i familien for barna. Når de føler de er del av et fellesskap vil de utvikler en naturlig følelse av eierskap i og lojalitet til at samfunnet.

• Bruk konflikter å lære konfliktløsning. For å være lojale, må barn lære hvordan arbeide gjennom konflikter. Det er viktig for barn å lære at en tvist ikke har å bety at en relasjon må slutte. Tvert imot, kan konflikter trekke folk nærmere sammen ved å lære dem ting om den andre personen. Også skal praksis riktig konflikt oppløsning ferdigheter når du har tvister og barna dine kunne lære av deg.

• Lære barnet slektshistorie. Husk å gjøre dette på en måte som ikke synes kjedelig eller prekener. I stedet Finn casual øyeblikk der du kan koble ditt barns erfaringer med de av et familiemedlem. For eksempel hvis barnet ditt liker å skrive, minne ham at hans bestefar skrev for den lokale avisen. Å ha kunnskap om familien vil hjelpe barna føler tilkoblet og lojal mot sin familie.

• Gjøre aktiviteter sammen som en familie. Ta søsken til hverandres spill, spiller, konserter, stavemåte bier, etc. Tillate dem å delta i hverandres liv ved å være en del av hverandres aktiviteter og støtte hverandre. Du kan også planlegge aktiviteter for hele familien som camping, en softball spill eller shopping.

Tips og advarsler

  • Undervise barna naturlig og under tilfeldige øyeblikk. De vil sette pris på det og godta lære lettere.