Hva slags XBox Live prøve kort er det?

December 20

Xbox Live er den offisielle matchmaking og innhold distribusjon service for Xbox 360. For å adgang alle multiplayer komponent, nedlastbart innhold og streaming media tjenester, kreves et Xbox Live gullmedlemskap. Det finnes mange gratis prøveversjoner å gi deg muligheten til å prøve Xbox Live-tjenesten før du forplikter deg til et abonnement.

Xbox Live to måneders prøveperiode

Xbox Live starter kit inneholder en to - eller tre-måneders prøveversjon kort som gir full tilgang til Xbox Live og alt innholdet, inkludert Netflix, matchmaking og chat. Sosiale medietjenester som Twitter, Last.FM og Facebook kan også nås med bruk av denne rettssaken.

24 - 48 timer prøve

Mange AAA multiplayer spill, som "Halo" og "Gear of War," inkluderer en 24 - eller 48 timers Xbox Live prøve kort. Disse kortene har ingen restriksjoner, og gir deg tilgang til multiplayer innholdet av spillet, inkludert spillet kortet var pakket med.

Diverse studier

Tjenestene som krever et Xbox Live-abonnement til som Hulu, kan inneholde en prøveversjon til Xbox Live når du registrerer deg for tjenesten. Lengden på disse varierer, men generelt siste 24 timer i uken. Å ytterligere lokke deg til å registrere Xbox Live, vil disse diverse studier vanligvis utvides ved å legge til ditt kredittkort til kontoen.

Fordeler

Xbox Live prøve kort er engangs-bruk kort som ikke krever et kredittkort. Når gjør tiden for prøveperioden løper ut, så et gullmedlemskap. Men hvis du har flere prøve kort, kan kort stables på samme konto, slik at du kan holde den samme gamertagen på gull medlemskap enda lenger for gratis eller til du velger å betale for et lengre abonnement.