Hvordan selge PS2-spill

December 5

Hvordan selge PS2-spill

PlayStation 2 var en av de bestselgende konsollene i videospill historie og fortsetter å være populær til tross for at den tilhører den forrige generasjonen av konsoller, som også inkluderer Xbox og Gamecube Segas Dreamcast. Hvis du vurderer å oppgradere til en nyere konsoll som Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii, kan du ønsker å selge din gamle samling av PlayStation 2 spill. Heldigvis er det mange alternativer til din disposisjon.

Instruksjoner

• Ta dem til en brukte spill butikk som spill og handel eller Gamestop. Disse butikker spesialiserer seg på kjøp og selger brukte spill og sjelden avviser kjøpe spillet så lenge det er i god form og du har av og instruksjon manuell. Men de vil vanligvis bare kjøpe en spillet tilbake for en tredje av hva de videreselge det for, og mange butikker vil ikke gi tilbake penger, foretrakk å betale deg i butikken kreditt.

• Opprette en online oppføring bruker et nettsted som eBay eller Craigslist for å selge spill. Husk å ta med et bilde av selve spillet blir solgt og alle komponenter som følger med det, inkludert saken og instruksjoner. Hvis du selger bare spillet platen, bør du lade en mindre pris for det i motsetning til prisen det ville ha hvis det følger med alt tilbehør.

• Selge dem på et garasjesalg. Folk søker ofte garasje salg bare for gamle elektronikk, og eldre PS2-spill skal passe regningen, pent.

Tips og advarsler

  • Husk at du bør aldri spørre så mye som du betalt for spillet når det var nye. For å få en idé om hvor mye du skal selge spillene i, når en brukte spill butikk som Gamestop og sjekke hva de selger sine kopier for og justere prisen deretter.