Avl vaner av Nord Bobwhite vaktel

May 12

Avl vaner av Nord Bobwhite vaktel

Nord bobwhite vaktel, Colinus virginianus, bor i et stort swathe av Nord-Amerika, selv om dets tall er ned til punktet International Union for bevaring har klassifisert arter som "truet av." Dette skyldes delvis til jakt og delvis habitatødeleggelse og endringer i landbruk. Bobwhite vaktel må relativt uforstyrret habitat å hekke i.

Fysiske attributter

Mannlige vaktler kanskje ikke har den strålende fjærdrakten til påfugler eller store halefjær av haner, men de har skille fjærdrakt. Dette er den samme grunn som andre mannlige fugler: å tiltrekke mates. Den mannlige farge forskjellig over ulike Underart av Nord bobwhite vaktel. Menn har vanligvis karakteristiske svarte og hvite band i ansiktet, men forskjellige underarter viser forskjeller i brystet tegninger, fargen på hodet og samlet farge.

Frieri

Avl begynner tidlig om våren, og starter med menn og kvinner sammenkobling. Den mannlige bobwhite begynner frieri displayet ved å ringe. Han fortsetter med å presentere insekter som gaver til interessert kvinner som en del av ritualet. Under visse omstendigheter deler mer enn en kvinne samme reir.

Reir

Nord bobwhites opprette enkle bakken reir i skog og gressland habitat. Overordnede fuglene opprette en grunne depresjon, som de linje med gress og blader. Hunnen legger en clutch av ca seks til 28 egg, vanligvis om 12 16. Foreldrene ta dreier rugende eggene til de klekkes om 3 1/2 uker senere.

Foreldrenes omsorg

Bobwhite damer er relativt bråmoden, som er nødvendig i en bakken-levende fugl. De er kjøpedyktig løpe fra klekking og bare avhengig av sine foreldre for næringen for om for en uke, hvor gammel de mister dama ned og Vis fjær. Etter bo de unge bobwhites med foreldrene, og vanligvis en annen familie, i en utvidet familie gruppe.

I fangenskap

Bobwhite vaktel er mottagelig for å fange avl, forutsatt at de har nok plass. Oppdrett bobwhites for egg, kjøtt eller å slippe som fuglevilt er en vanlig praksis i USA. Noen mennesker holde bobwhites som kjæledyr. Eggene må foreldre eller kunstige inkubering. Vaktel damer trenger svært tilgjengelig, bakkenært mat for den første uken, etter som de kan bruke matere.