Naturlig loppen forebygging for hundene

January 15

Naturlig loppen forebygging for hundene

Loppe infestation er noe høyst pet eiere vil måtte håndtere på et tidspunkt under deres pets livet. Hundene er mer utsatt for loppene, spesielt i lun månedene av sommeren når fleas er på deres topp utendørs, enn deres feline motpartene siden de tilbringer mer tid utendørs. Hundeeiere må være proaktiv i å håndtere med loppene på en effektiv måte som bringer ingen skade å deres elskede kjæledyr.

Betydning

Fleas er uønskede skadedyr på frakken av en hunden. Høyst pet eiere stole på kjemiske loppe behandlingsmetoder å kvitte seg med loppene og bringe rask lindring til deres hunden. Kjemisk-laden sjampo, krage, spray og pulver er slags verktøy mange pet eiere bruker å bekjempe loppene. Kjemikaliene som brukes i de fleste butikk-kjøpte loppe frastøtende produkter er imidlertid ikke bare farlig for hundens helse, men også for menneskelig familiemedlemmer. Helt naturlig loppen frastøtende metoder er tryggere for hundene og er giftfri alternativer som kan sette en stopper for kløe gang for alle.

Fakta

Fleas er små insekter som lever blod å overleve. De ikke flyr, og vanligvis bor i pelsen av dyr. Det er fire stadier i livssyklusen til en loppe: egg, larver, pupae og voksen. Når en kvinnelig loppe når voksen, begynner legge små, hvite, oval-formet egg. Noen av eggene forblir på verten, mens andre slippe til området rundt vert, for eksempel gulvet eller en hundeseng. Etter eggene klekkes, begynner den neste fasen av livet, kalt larvene. Larvene lever på noen næring innen rekkevidde, som avføring eller død feil. Etter en periode med en til to uker spinner Larvene en kokong. Det utviler i kokongen for en annen en til to uker. Etter denne perioden, en voksen loppe klekker ut av kokongen og må finne en umiddelbar vert som blod å overleve.

Identifikasjon

Det er ikke vanskelig å identifisere loppene når de har invadert hjemme og hundens pels. En hund som riper ekstremt eller gnager på sin egen hud sannsynligvis har lopper. Pet eiere må nøye undersøke det fur og hud av hunden. En loppe kam kan hjelpe skille pelsen og identifisere loppene der de skjule. Huden til hunden bør sjekkes for et utslett eller rødhet. Utseendet på små egg eller "loppe skitt," som er avfallsprodukt av loppen som består av fordøyd tørket blod, er godt tegn at fleas er tilstede. Bevis på loppe infestation kan også være til stede på eller nær hundens sengetøy.

Forebygging

Den første linjen i forsvaret mot fleas er forhindrer dem før de kan ta venting på kjæledyret huden eller hjemme. Det er vanskelig å finne kilden til loppene. Imidlertid kan ta forholdsregler sikre at de aldri vises. Være årvåken i støvsuging hunden seng og soveområde; Dette bør inkludere gulvet sømmer og panel sprekker.

Betaler nær oppmerksomhet til hundens tid utendørs kan også holde lopper i sjakk. Pensle frakken med spesielle loppe pensel å fjerne spredt loppene eller egg før han går inn i hjemmet.

Behandling

Det finnes flere kjemiske metoder til å behandle fleas. Naturlig loppen forebygging er best å bli kvitt loppene gang for alle. Hunder bør badet, med en mild sjampo og veldig varmt vann. Når pelsen er tørt, kan en god combing med en spesiell ubehandlet loppe kam bidra til å fjerne fleas fra dypet av selv tykkeste pelsen.

Du kan finne naturlige loppe rettsmidler midt i ditt eget kjøkken, inkludert flere ingredienser som du kan legge til hundens måltid. Hvitløk og gjær er stoffer som loppene ikke liker. Legger til små doser av disse naturlige ingredienser i kjæledyret måltider, kan du gjøre blodet usmakelig å loppene. En liten hvitløkfedd om dagen er anbefalt for hunder i alle størrelser. Gi 1 tsp. av ølgjær hundene under 50 kilo.; gi tyngre hunder 1 ss. Unpasteurized apple cider eddik er også en utmerket loppe frastøtende, og er en naturlig immunitet booster. Sett 1 tsp. av eple cider eddik i hundens vann tarm per dag.