Hvordan lage trommel Pads

January 16

Trommeslagere praksis ikke alltid på deres trommesett. De sikkert er tungvint og høyt for en ting. Likevel, som alle gode musikere, vil skarpe og fortsette å vokse og bli bedre musikere, må de praksis. Et godt sett med trommel pads er nøkkelen til å få den nødvendige praksis tid. . Plus er trommel pads ganske enkelt å gjøre.

Instruksjoner

• Kjøp materialer nedenfor på en lokal håndverksbutikk. Du kan spare penger hvis kjøpet skum i store ark og klippe dem til størrelsen trommelen pad som du trenger.

• Lå skummet over skjæring overflate. Du kan bruke et tykt stykke papp eller tre. Du kan også gjøre kutte ute på sement hvis været tillater. Bare sørg for at når du klippe, du ikke vil ødelegge noe.

• Finne en sirkel størrelsen på praksis notisblokken. Bruke en plate eller andre rett som er riktig størrelse praksis pad dimensjoner. Gjør en av papp ved hjelp av en vinkelmåler for å få det nøyaktig størrelse du foretrekker.

• Angi sirkelen over skum og spore kanten. Skjær rundt sirkelen enten mens sirkelen er fortsatt på skum eller fjerne guiden og kutte ut skum følger din linje. Gjøre kutte på harde overflaten i stedet for å plukke den opp å kutte den. Kutt vil bli mye jevnere.

• Fjern støtte fra filt og plassere den på skum. Trykk den på plass og kutt det overskytende følte fra kantene.

• Knytte nye praksis notisblokken til en metall rim fra en gammel trommesett eller en som du har laget selv. Du kan angi pad cymbal stå eller bære den med deg å praktisere hvor som helst, når som helst.