Medisinering for hundene med Diabetes

January 30

Diabetes hos hunder kan livet truende dersom ikke godt forvaltet med medisiner. Den viktigste rollen eier kan spille i å håndtere diabetes inne en pet er å forstå sykdommen og betydningen av behandling. Diabetes er en sykdom forårsaket russernes bukspyttkjertelen å produsere insulin eller manglende evne til organer vev å reagere på insulin bukspyttkjertelen, gjør det virke som om det er ingen insulin stede. Insulin er et hormon som forteller vev i kroppen å absorbere glukose.

Grunnleggende

Diabetes inne hundene karakteriseres som enten type1 eller type 2. Type 1 diabetes er manglende evne til bukspyttkjertelen celler å lage og slippe insulin. Insuline er produsert i type 2-diabetes, men kroppen er motstandsdyktig. Til slutt vil en hunden med type 2 diabetes slutte å produsere så mye insulin fordi kroppen ikke bruker den. I begge tilfeller hunden mangler evnen til å absorbere glukose og har for mye glukose i blodet gjør ham hyperglycemic.

Diagnose

Laboratorietester kan brukes til å avgjøre hvis en hunden har diabetes. Blodprøver og en urinalysis skal brukes til å avgjøre om det er overflødig glukose i blod og urin. En glukose kurve test kan gjøres hjemme eller på veterinær kontor og krever at hunden har sin blodsukkernivå sjekket hele dagen for å finne ut hvor lavt eller høyt blodsukker får på ulike tider av dagen.

Behandling

Behandling for diabetes i hundene inkluderer mer enn bare medisiner. Mange hundene med type 2 diabetes er overvektige, så kosthold ledelse og trening er svært viktig. Intakt kvinner bør bli spayed som en del av diabetes behandling på grunn av hormoner utgitt under deres varme sykluser. Høyst hundene med diabetes krever insulin injeksjoner rett under huden. Det er en veterinær bestemt insulin kalt vetsulin, ellers hunder kan også bruke samme insulin som Human alarmert humulin. Når insulin behandlingen startet, er det viktig ikke å gi for mye. Gi for mye insulin forårsaker en nedgang i sirkulerende glukose og kan livet truende.

Komplikasjoner

Mange hundene med diabetes vil utvikle cataracts. En overdose insulin kan forårsake anfall eller koma fra lavt blodsukker nivåer. Eiere bør alltid forstå tegnene i både hypoglykemi (ikke nok sirkulerende glukose) og hyperglykemi (mye sirkulerende glukose) og har en beredskapsplan. Hypoglykemi er livet truende og kan være forårsaket av insulin overdose. Det er viktig å følge resept instruksjonene nøyaktig og kontinuerlig overvåke blodsukkeret.

Prognose

Diabetes inne hundene kan ikke kureres, men det kan administreres. Prognosen er veldig bra med riktig medisinering og livsstil. De fleste hunder vil leve et normalt levetid.