Wedding tradisjoner i Hawaii

January 19

Wedding tradisjoner i Hawaii

Hver kultur har sin rettferdige andel av tradisjoner og overtro bidra til bryllup og hvordan de trenger å være organisert. Hawaiian kultur er rik på tradisjoner, med mange interessante som forbundet med bryllup. Gjennom årene, mange av disse tradisjonene er endret for å passe i samfunnet, men det er noen som er ansett som en må hvis bryllupet og dem vil ha en ekte Hawaii seremonien og resepsjonen.

Bryllupet antrekk

Tradisjonelt bære både bruden og brudgommen hvit løs-montere klærne for seremonien. Bruden er kledd i en lang kjole ligner i stil til en toga og brudgommen bærer hvite bukser og løs hvit skjorte med et rødt skjerf på midjen. Leis er også båret av bruden og brudgommen, med grooms blir grønn i fargen. Leis er laget fra 40 til 50 blomster, hengt på et bånd. Leis er et symbol på kjærlighet og gitt som en del av seremonien til brude partiet og familiemedlemmer. Lei skal alltid holdes som kaster det bort er uflaks - for å kaste bort en lei er å kaste bort kjærlighet.

Resepsjonen

Etter seremonien holdes mottak fest kalt en luau, der mat er rikelig. Hovedrett er en steke gris som er kokt alle dag i en grop gravd i bakken. Flere andre retter følge steke inkludert fersk frukt, ris og lokal sjømat. Resepsjonen er fullført ved tilsetning av Hawaii-musikk som spilles på trommer, slakk nøkkel gitar og ukulele.

Ringene

KOA tre og ti blad brukes til å velsigne ringene under seremonien; disse to tingene har stor betydning i tradisjonell hawaiisk bryllup. En bolle, laget av koa tre, symboliserer styrke og verdighet og ti bladet står for velstand og rensing av kropp og sjel. Bollen er fylt med vann og blad er dyppet i bollen og brukt til å dryppe vann til ringene velsignelse dem. Vannet dryppet over ringene betyr vaske vekk problemer paret kan ha blitt behandling med sin fortid og å gjøre vei for en ny begynnelse for par.

Andre skikker og tro

Hawaiian folk har mange tradisjoner og overtro om bryllup, berører nesten alle mulige aspekter. For eksempel burde bruden aldri ha perler, som de ligner tårer fører til ekteskap full av tristhet. Det antas også sterkt at paret ikke bør ønsket lykke dagen i bryllupet som antas å bringe nettopp motsatt. En annen tradisjon er å ha 1001 origami kraner gjort og vist på seremonien for lykke. Papiret brukes er vanligvis metallic og etter bryllupet de holdt og vises i parets hjem å bringe lykke, lang levetid og velstand i livet.