Hvordan bli en Los Angeles County Foster foreldre

February 3

Hvordan bli en Los Angeles County Foster foreldre

Utallige barn i Los Angeles County er i beskyttende tjenester varetekt. Kanskje deres foreldre er i fengsel eller avhengighet problemer. Kanskje har en stormende skilsmisse slått stygg. Uansett årsak de fjernes fra hjemmet, trenger disse barna en stabil kjærlig atmosfære til å trives i. Fosterhjem byråer gi dette for barna ved rekruttering og trening voksne som kan eller ikke kan ha sine egne barn til å bli foster foreldre. Foster foreldre er et enormt ansvar, men med riktig trening og assistanse, kan det være en god erfaring for barn og foster foreldre også.

Instruksjoner

• Velg foster familie byrået du vil arbeide med. En god ressurs for å finne et byrå nær hjemmet er California Institutt for barn og familie tjenestene. Mens du er faktisk fremme et barn direkte fra etaten, må du gå gjennom en lisensiert foster familie agency (FFA) å bli sertifisert til å være en foster foreldre. Vær oppmerksom at regler om minimum alder variere på forskjellige byråer. For eksempel kan man ha en policy at 21 er minimumsalderen for å fostre barn og en annen kan ha en policy at 25 er aldersgrensen.

• Delta en foster foreldre orientering i fosterforeldre byrået du har valgt. Denne retningen er obligatorisk og vil bidra til å sette de potensielle fosterforeldre i La County kravene for fremme barn. Det er også en mulighet for potensielle foreldre å møte andre foster foreldre. Lokale fosterhjem familier ofte kjenner hverandre og kan bidra til å sette nykommer med andre. Denne retningen er også muligheten til å stille spørsmål som du ønsker besvart og starter prosessen av kledelig en foster foreldre.

• Sende en søknad fra fosterhjem byrå du valgte. Et program inkluderer sender til en bakgrunnssjekk av alle voksne i hjemmet. Alle som har blitt dømt for en forbrytelse av vold av seksuell karakter vil kunne fremme barn. Fingeravtrykk og inntekt kreves. Potensielle fosterforeldre må ha tilstrekkelig inntekt til å møte behovene til husholdningen. De fleste programmer har også narkotikarelaterte screening og en fysisk eksamen. Potensielle foster foreldre er pålagt å ha en forsikret bil og en ren kjøring posten.

• Delta foster foreldre kurs gjennom fosterhjem byrået du har valgt. Hver etat i Los Angeles County har ulike krav på antall timer som kreves for å fullføre denne opplæringen. Dette er vanligvis knyttet til typen barn byrået administrerer. Hvis et byrå håndterer hovedsakelig barn med atferdsvansker, vil klassene bli lenger å forberede potensielle fosterforeldre jobben med å håndtere disse problemene. Det er vanligvis 24 grunnleggende klassen timer for sertifisering.

• Sende å en hjem studie av deg og din familie. Dette vil innebære en sosialarbeider eller en representant for byrået gjør en befaring å sikre at det er egnet for barn eller flere barn en foster foreldre ville være å ta på. Dette inkluderer en visning av hvor barnet skal sove. Det er ofte noen strenge krav til dette. Mer enn to barn kan et rom og ikke mer enn seks barn til et hus, uten en retten pålagt unntak. Mens inspeksjon vant ' kritikk interiøret i hjemmet ditt, vil det gjøre at hjemmet er et trygt og pleie miljø. Representanten vil bli intervjuet alle familiemedlemmer, selv biologisk barna hjemme, siden hele familien må godkjenne legge potensielle foster barn eller barn.

• Fullført trinnene og Los Angeles County vil godkjenne deg som en sertifisert foster foreldre og du vil kunne få barn. Antall barn avgjøres mellom deg og Institutt for familien tjenester. Foster foreldre er et stort ansvar, men det kan være en givende for familie og barn.

Tips og advarsler

  • Møte noen familier som er allerede fremme barn. Dette er en utmerket anledning for potensielle foreldre å spørre folk gjør det likt tingen de ønsker å gjøre. Ikke vær redd for å spørre byrået du jobber med for referanser hvis du ikke kan møte familier på egenhånd.