Hvordan lese Cymbal musikk

August 16

Hvordan lese Cymbal musikk

Cymbaler er percussion instrumenter som følger en tromme sett og brukes til å holde rytmeseksjonen stabil. Cymbaler brukes også i marching band og orkestre som frittstående instrumenter. Lesing musikk for cymbaler, Hei-hat og ride cymbaler er enkle å lære, selv for nybegynnere. Hvis du allerede vet hvordan du skal lese standard musikknotasjon, er du halvveis. Hvis du ikke forstår musikknotasjon, det er en liten studie foran deg, men oppgaven er ikke overveldende. En grunnleggende innføring i lesing musikknotasjon vil hjelpe komme i gang.

Instruksjoner

• Se på musikk notasjon papiret. Hver ansatte på papiret består av fem linjer og fire mellomrom. Disse linjene og mellomrom er der du vil lese og skrive notasjon for alle typer cymbaler. Finn den første plassen over den øverste linjen på musikk personalet. Dette er hvor du vil lese Hei rammet cymbaler. Én linje over det Hei-hat er hvor du lese sammenbruddet cymbal, noen ganger kalt en cymbal. Les Hei-hat pedalene på plass under første eller laveste linjen av musikk personale.

• Lese begynnelsen musikkinformasjonen for cymbal musikk mens du leser standard musikknotasjon. Det vil være en tid-signatur som forteller deg hvor mange slår av musikken det er til en bar. Barer av musikk er atskilt med loddrette linjer, med riktig antall beats i hver stolpe. En typisk tid signatur ved starten av notene og ser ut som dette: 4/4. Dette er tid, med fire beats musikk per bar, består av Merk verdier.

• Lese rytmer for cymbaler som du leser rytme for standard musikknotasjon, bortsett fra i stedet for et notat hode, bruker cymbal notasjon en "x". En fjerdedel notat, for eksempel ser slik ut: "xl." Det er ulike notater til å angi ulike rytmer, som dikterer i antall slag. Felles tid du trenger fire slag musikk per bar. Du oppretter disse beats med hele sedler, halv notater, kvartal notater, åttende notater og sekstende notater. Du må kanskje kontakte en bok om hvordan å lese noter hvis du ikke er kjent med Merk verdier. En hel note i tid betyr å spille cymbal og la det ring for full bar; en halv note betyr du vil spille cymbal to ganger, la den ringe for to beats hver gang, fylle fire-beat kravet for bar, og så videre.

• Les alle andre musikalske retning som du ville lese standard musikknotasjon. Dette inkluderer symboler som forteller deg hvordan harde eller myke å slå din cymbaler.

Tips og advarsler

  • Skrive cymbal notasjon på tom musikk papir å hjelpe du blir vant til å lese rytmer. Jo mer du skriver cymbal notasjon, jo raskere vil du kunne lese cymbal notasjon.