Hvilke elementer er blå diamanter laget av?

November 22

Diamanter er verdsatt for sin holdbarhet, høy klarhet og glans, noe som gjør dem «kongen av edelstener.» Naturlig er forekommende blå diamanter gråaktig-blå eller violet blue, gjør dem synlige fra opprettet blå diamanter. Kjøpere bør sende deres perle til en lab for bekreftelse på ektheten. Når en naturlig farge eller fancy diamant gjøres stone's karbonatomer samhandle med et annet element, oppleve press og er utsatt for naturlig stråling. Disse faktorene påvirker en diamant fargens intensitet.

Karbon

Blyant grafitt er laget av karbon med en svakere bånd.

Alle diamanter er mineraler i krystallinsk form av karbon, og deres kjemisk formel er "C." Strukturen av en diamant er dannet av fire sterke kovalente bindinger i motsetning til grafitt som har bare tre. En kovalent binding er dannet når to atomer deler elektroner skaper en tett sammensveiset sammensatt. Denne bonding strukturen gjør diamanter hardest naturlig forekommende stoff i tilværelsen.

Boron

Boron er brukt som en såpe additiv.

Det finnes to typer diamanter, Type I og Type IIb. Blå diamanter inneholder en liten prosentdel av boron og ingen nitrogen spor eller urenheter kalles Type IIb av nitrogen. 30.82-karat blå hjertet og større 45.52 karat Hope Diamond er blå diamanter farge ble opprettet av boron atomer. Oksygen er boron blant forbindelsene kalt borate mineraler, som vises i to geologiske miljøer. Borate rentebærende løsninger opprettes fra en vulkansk flyt som samler i en lukket bassenget der fordampning har oppstått. Andre er hvor høy varme og press har forårsaket en endring i bergarter. Boron brukes i keramikk glasurer, som en forandring i sveising og er en vanlig ingrediens i munnvann.

Hydrogen

Både diamant gruvedrift ble avviklet på Argyle meg i 1985.

En annen Type IIb diamant opprettes av tilstedeværelsen av hydrogen, grunnstoff med atomnummer 1. Hydrogen er påstått å være en av de første atomene i tilværelsen. Stjerner er hovedsakelig sammensatt av hydrogen. Argyle blå diamanter---fra the Argyle Mine i regionen Kimberly i western Australia---opprettes med en liten prosentandel av hydrogen. Argyle Mine er den største leverandøren av diamanter i dag. De første diamantene ble funnet der i 1960 og underjordisk gruvedrift praksis har fortsatt.

Nitrogen

De fleste lyspærer er fylt med nitrogen gass.

I ekstremt sjeldne tilfeller dannes blå rombe når nitrogen samhandler med karbonatomer i nesten undetectable mengder. Denne typen diamant kalles Type jeg på grunn av nitrogen. Nitrogen var en av gassene som utgjorde første atmosfæren med karbondioksid og vann damp. Som en industriell gass brukes nitrogen å produsere glass og keramikk. Flytende nitrogen brukes i mat frysing og kjøler materialer som er naturlig varme følsom å tillate maskinering.