Inntekt grenser for mat frimerker & Medicaid i West Virginia

December 5

Inntekt grenser for mat frimerker & Medicaid i West Virginia

Samtidig i USA, er opptil 17 prosent av befolkningen lever under fattigdomsgrensen føderale og mangler hvor mye å gi grunnleggende nødvendigheter som mat og innkvartering. Federal Department of Health and Human Services er ansvarlig for å administrere programmer for å hjelpe mennesker i fattigdom, som ekstra hjelp ernæringsprogram, Medicare og Medicaid. I West Virginia forvalter Institutt for helse og menneskelige ressurser programmene for den føderale regjeringen.

Om fest

Tidligere kjent som mat stempel Program, ekstra hjelp ernæringsprogram eller SNAP, hjelper 31 millioner mennesker hver måned til å kjøpe mat. Det gir lav inntekt mottakere av programmet et debettype kort, som de kan bruke til å kjøpe dagligvarer på deltakende butikker. Programmet hjelper mange mottakere i overgangen fra velferd arbeide.

Fest kvalifikasjon

For å kvalifisere for SNAPPER, avhengig månedlig inntekt maksimumsgrenser av størrelse. For eksempel er brutto månedsinntekt for en person som bor alene $1,174 i 2010. for to er det $1,579; og for tre er det $1,984. Husholdninger kan ha $2,000 countable eiendeler, bankkonto eller $3000 hvis minst én person er 60 år eller eldre eller deaktiveres. Mat og ernæring Service statene som bestemte ressurser ikke telles, som den primære boligen, ressursene av personer som mottar supplerende sikkerhet inntekt, ressurser av folk som får midlertidig hjelp for trengende familier og de fleste pensjonsordninger.

Om Medicaid

Medicaid er en føderal og statlig finansiert helseforsikring program for lav inntekt og trengende mennesker. Den dekker barn, eldre og funksjonshemmede, som er berettiget til å motta føderalt assistert inntekt underholdsbidrag.

Medicaid kvalifikasjon

I West Virginia Institutt for Health and Human Services, forvalter Bureau for medisinske tjenester West Virginia's Medicaid program, kjent som fjellet helse valg (MHC). Valgbarhet for MHC er kompleks. Månedlig inntekt maksimumsgrenser avhengig av størrelse. For eksempel er den maksimale inntekten for en person som bor alene $707 i 2010. for to er det $883; og for tre er det $1050.

West Virginia

Søker om fordeler kan være komplisert, og kriteriene kan være vanskelig å forstå. West Virginia Department of Health og menneskelige ressurser (DHHR) ansatte kan hjelpe mennesker å finne hvis de kvalifisert for hjelp på sine kontorer, som er basert i hvert fylke. For å finne steder, besøke DHHR nettsted og klikk på et fylke (se ressurser).