Pet tørr hud rettsmidler

December 24

Akkurat som mennesker er huden av hver hunden eller katten unik for individuelle dyret. Tørr hud inne pets er vanlig, spesielt med hundene. Det skjer ofte under kaldere måneder på grunn av varme eksponering innendørs. Heldigvis er tørr hud relativt enkle å behandle inne hundene og kattene hvis du bruker grooming forsyninger og mat som er formulert for kjæledyret tørr hud.

Årsaker til tørr hud inne kattene og hundene

Inne kattene, årsaker til tørr hud senter rundt ernæringsmessige mangler og sykdom. Når kattene ikke får riktig proteiner, vitaminer og mineraler i riktige mengder, kan tørr hud være en av bivirkningene. En ubalansert kosthold kan føre til mangel på fettsyrer som trengs for å bidra til mobilnettet helsen av din katt. Sykdom og allergi er andre vanlige årsaker til tørr hud inne kattene. Sykdommer som thyroid sykdommen, nyresykdom og hjertesykdommer kan alle ha bivirkning av tørr hud. Det er viktig at du kontakter din veterinarian for å finne ut om noen av disse sykdommene er en faktor i tilstanden til katten din huden.

Ernæringsmessige mangler og sykdom er faktorer tørr hud forhold for hundene og kattene. En av de vanligste årsakene til tørr hud inne hundene det du ikke ser ofte med kattene er over bading. Essensielle oljer i hundens pels er viktig for å holde huden sunn og smøres. Når en hund er over badet, fjernes disse essensielle oljer fra huden, og dette kan føre til tørr, eksentrisk og ubehagelig hudsykdommer. Siden kattene bad seg effektivt, over bading er problemer vanligvis ikke sett med felines.

Tørr hudbehandlinger

Det er viktig å penselen din pet daglig for å fjerne dander og løs pels. Dette holder kjæledyret coat sunt og rent. Siden kattene ikke vanligvis trenger bad med mindre de er belagt med fett, olje eller smuss, er bading seg vanligvis ikke nødvendig. Hvis du finner at katten din trenger en god skrubbe, må du imidlertid bruke en fuktighetsgivende shampoo med en condition skylling etter badet. Kontroller at produktene du bruker er spesielt utformet for katter.

For hundene er bading vanligvis mye mer nødvendig, spesielt hvis du har en hund som liker å leke ute og kjøre i sølen, som de fleste hunder. Det er viktig å bruke en fuktighetsgivende shampoo fremstilt for hundene. Mennesker og dyr har ulike pH-verdier i kroppen, derfor menneskelig sjampo og såper kan være for sterke for hundene. Følg bad med en condition skylling også (se referanse 3).

Når du kjøper en hunden eller katten simulere fra din lokale pet forhandler, er det viktig å lese etikettene. En god sjampo vil være allergivennlige og duft gratis. Se etter naturlige ingredienser, som aloe vera, peppermynte, shea smør eller havremel.

Naturlige behandlinger

For din hunden og katten finnes det flere naturlige behandlinger som er lovende i behandling av tørr hud. Disse behandlingene inkluderer kjerringrokk, Løvetann, spirulina og fucus. Disse urte ekstrakter ikke bare reparere tørr hud, men er også kjent for å fremme fordøyelsen helse og generell velvære inne hundene og kattene. Huden tonics som inneholder disse urter kan kjøpes som kosttilskudd i mange pet levere butikker.

Riktig ernæring

Behandling av tørr katten og hunden hud starter fra innsiden og ut. Det er viktig å ta noen ernæringsmessige mangler kjæledyret kan ha før pleie produkter. En viktig ingrediens til å holde huden og pels sunn er Omega-3 fettsyrer. Kontroller etikettene til maten til at maten din pet spiser har denne viktige ingrediensen. Du kan supplere kjæledyret ditt kosthold ved å legge til 1/8 en teskje av veldig fersk fiskeolje hennes mat daglig.