De beste mottar teppene

February 6

De beste mottar teppene

En mottar teppe er en av de viktigste baby tilbehør du eier. Faktisk vil babyen være innpakket i et teppe minutter å bli født. En god teppe må være myk mot babyens sensitiv hud og beholde kroppsvarme å holde babyens temperatur stabil. Teppet omslutter babyen med varme, komfort og sikkerhet.

Materiale

Selv om mottar tepper kan være laget av mange forskjellige materialer, foretrukket bomull mye myk følelse og evne til å veken bort svette. Bomull er skånsom mot babyens sensitiv hud og launders godt. Økologisk bomull er tilgjengelig hvis du er bekymret plantevernmidler eller giftig fargestoffer.

Tykkelsen

En tynn teppe er best, ifølge American Academy of pediatri eller AAP. En tykk, plysj teppet kan overopphetes babyen og er en av risikoene knyttet sider (krybbedød). Hvis du er bekymret det en tynn teppet er varm nok, laget med flere LUN artikler av klær og tynn tepper, snarere enn et tykt, tungt teppe.

Størrelse

Hvis teppet er for liten, kan du ikke riktig swaddle babyen. Svøping av ditt barn innebærer å sammenleggbar teppe over barnets torso flere ganger. Velge store, tynne tepper i stedet for små. Selv om teppet er for stor i begynnelsen, barnet ditt vil vokse til det snart nok.

Pris

Generelt, jo mer perks et teppe har, jo mer dyrt det blir. Noen tepper har borrelås faner gjøre svøping enklere. Andre tepper kommer med vedlegg til å holde en smokk. Det er mange forskjellige alternativer når shopping for mottar tepper ingen prisen er for høy for at barnet er varmt, behagelig og sikker. Husk imidlertid at både deg og babyen kan være like fornøyd med et enkelt, myk bomull teppe.