Hvordan du ser kult på en danseklubb

June 18

Hvordan du ser kult på en danseklubb. Vennene dine er går clubbing; men du er helt ut av elementet på dansegulvet, enn si et dansegulv med bur, stolper og tilfeldig svett gutta bumping og sliping. Du ønsker ikke å la dem ned, så du har avtalt å gå, men hemmelighet håper hver klubb i en 60-mile radius spontant combusts over natten. Men bare i tilfelle, gjør du følgende for å se kul og ha det gøy.

Instruksjoner

• Kle bare og stilig. Til tross for stereotype bilder av klubber hoppende med glitter, skinn og lår høy støvel-ridd sex kattunger, er mindre mer på dansegulvet. Som blir sagt, Hold deg dekket hvis du ikke vil alle mannlige etasje tenker jenter har en åpen invitasjon. Gå med søte jeans, en tank top og søt, men komfortabel hæler.

• Forberede å svette. Aircondition kan bli satt til 20 grader og du ville fremdeles være svetting ved slutten av kvelden. Dance club-etasjene er varmt, svett og noen ganger også klebrig. Bruk din håret opp eller ta sikkerhetskopi for en sen hestehale.

• Bære en drink i hånden til enhver tid (med mindre de er utestengt fra dansegulvet), selv om det er bare vann. Å ha noe i hånden gjør du ser engasjert og komfortable. Stående rundt tomhendt kan komme over uinteressert eller vanskelig.

• Ikke bli "at" jente eller gutt. Du vet det en-kastet seg på hver fyr- og jente-som går gjennom døren med cup i hånd og arm svingende gjennom luften, mens samtidig belting ut tekster som gir ingen mening.

• Vet girlfriend's regel. Mesteparten av tiden, har du ingen anelse om hvem du er dans med på club som folk bare kommer fra bak og start riste sine groove thang. Hvis dette skulle skje deg, manøvrere deg og Mr. X rundt slik at din venn kan se ham, men du ikke trenger å slå hodet for å se. Hun kan deretter gi deg en tommelen opp eller ned.