Hvordan du kan vinne en 25 ord eller mindre konkurranse

June 10

Det har vært litt av en vekkelse i det siste av "jingle konkurransen." Du har sett dem. "Fortell oss hvorfor du liker [vårt produkt] i 25 ord eller mindre." Du kan vinne alt fra kuponger for mer av produktet for en ny bil! Det er et morsomt spill, og noen har til å vinne, det kan bare være deg!

Instruksjoner

• For eksemplaret starter ikke begrense deg. Bare skrive ned poengene du vil gjøre. Følgende er 51 ord, to ganger målet ditt.

Eksempel: "Jeg liker Smith ris frokostblanding fordi det gir meg energi, og det holder meg fra å være sulten for hele morgen. Det er yummy, jeg lei aldri av det, og selv min baby bror liker det. Det er en frokostblanding hele familien kan nyte. Med boksen er moro å lese!"

• På din første Rediger bruker handlingen ord og eliminere passiv. Begynn å forkorte ting litt. Dette tar oss til 43 gloser.

Eksempel: "jeg føler meg mer energi når jeg spiser Smith ris frokostblanding og jeg ikke får sulten for timer. Det er yummy, og jeg lei ikke av den. Min baby bror liker det. Hele min familie liker det. Med boksen er moro å lese!"

• Begynne å kombinere setninger. Se etter flere måter å forkorte ting og bruke mer aktive verb for å krydre det. Plasserer vekt på emnet: korn! Dette tar oss til 29 ord.

Eksempel: "Smith ris frokostblanding gir meg energi som varer hele morgenen. Det er alltid yummy. Min hele familien elsker det, selv min baby bror! Med boksen er moro å lese!"

• Begynne å lete etter ord som tjener ingen hensikt. Se etter måter å forkorte, mens punching energi opp litt mer. Dette er ikke perfekt ennå, men det tar oss til vårt mål om 25 ord.

Eksempel: "Smith ris frokostblanding er yummy, og det holder meg energi. Min familie elsker det, selv min kresen bror. Og det er gøy å lese!

• Nå, spille med ordene litt. Noen ganger er det ikke mye du kan gjøre, men du kan gjøre små endringer og se hva som høres bra. Dette er bedre enn den forrige versjonen, og det er fortsatt 25 ord.

Eksempel: "Smith ris frokostblanding er deilig, det holder meg energi hele morgenen. Alle elsker det, selv min kresen bror. Og det er gøy å lese!