Hvordan å trekke folk i sport

October 9

Hvordan å trekke folk i sport

Den mest utfordrende delen av tegning en person sport er å gjøre kroppen - som er sannsynlig for å være i en merkelig posisjon--se naturlig. De fleste begynnelsen kunstnere vil gjøre kroppen vises stiv eller ubehagelig når tegne en person kjører eller hoppe - dette er en naturlig følge av fange en person frosset permanent i en posisjon som normalt ikke ville bli sett lenger enn ett millisekund.

Instruksjoner

• Finne et bilde av en person i nøyaktig posisjon du vil tegne.

• Tegne en "stick figure" på personen i bildet. Gjør dette lett, med en 2H eller 4H blyant. Starte med tilt hodet, så trekke en linje ned kroppen, en linje over skuldrene, ned et over hoftene og ned beina. Tegne knotter for hender og føtter. Dette stick figur vil gi en armatur for resten av tegningen. Når du er ferdig med stick-figur tegning, kan du sammenligne tegningen til selve bildet. Proporsjonene og vinkler av kroppen bør være riktig.

• Tegne omrisset av kroppen rundt armatur du nettopp tegnet. Du kan bruke en mykere blyant (2B eller 4B) for dette (for å lage en mørkere linje). Studien emnet som du fortsette med dette - Vær svært oppmerksom på vinkelen på bena, negative avstanden mellom armene og kroppen, kurven på halsen og høyden på bena over bakken (hvis aktuelt).

• Tegne detaljer i kroppen - linjene og kaster klærne og ansikts-funksjoner. Hvis du har en hard tid tegning ansiktet symmetrisk, trekke en horisontal linje hvor øynene blir, en vannrett linje der munnen skal og en loddrett linje kryssende disse to linjene på midten. Bruk disse tre linjene for å plassere øyne, nese og munn. Legge til flere funksjoner, for eksempel hår.

• Tegne noe rundt i kroppen å angi bevegelse. Hvis tegningen har en litt tegneserie utseende, går kan du trekke noen linjer i luften, flytter i retning kroppen. Eller, hvis figuren er sparker en ball, en ball som er litt langstrakte i sin form, som angir banen til sin bane.