Sykkel spill for barn

July 13

Sykkel spill for barn

Noen ganger den samme gamle sykkeltur-sunn trening om det kan være-kan bli bare litt kjedelig for barna. Krydre utendørs sykkel aktiviteter for varmt vær månedene spill egnet for alle alder barn som kan sykle.

Lav hastighet utfordring

Dette er et løp, men vinneren vil være sist å krysse mållinjen. For å forberede spillet, tegne to eller flere baner med kritt, bred nok for spillere lett pedal ned. Banene kan være så lenge du liker, men de bør være minst 15 fot lang. For å begynne, deltakerne linje på slutten av deres baner og begynne syklet frem på dommerens signal. Målet er å pedal så sakte som mulig, uten å ta enten foten av pedalene og berøre bakken. Den siste spilleren til å krysse mållinjen vinner.

LEAP Frog

For å begynne, danner alle deltakerne en rett linje bak lederen. Lederen kan gå raskt eller sakte som han ønsker. Den siste deltakeren forsøker å innhente leder. Når hun gjør, blir ny leder. Fortsette å spille til alle har hatt en sving leder.

Kalv Roping Hula

Sykkel spill for barn

Bruk en hula hoop for å legge en utfordring til denne rodeo-inspirerte spill.

Du trenger flere hula-hoops rodeo-inspirerte spillet. Forberede en kurs, enten en straight kjørefelt eller noe mer intrikat. Ringer begynnelsen av kurset eller på et angitt punkt på veien og sette opp en klappstol omtrent midtveis i løpet. På et gitt signal tar hver spiller en sving på banen, stoppe for å plukke opp en hula-bøyle og kaster det rundt klappstol før sykling til mållinjen. Du kan enten velge en vinner av tid eller av hvor mange hulas har han kastet vellykket rundt stolen.

Tightrope bomstasjonen

Med et stykke kritt, tegne en 3-tommen bred kjørefelt så lenge du ønsker; 50 feet er ideell, men du kan forkorte eller forlenge etter hvor mye plass du har. Plasser en kan eller bøtte på slutten av banen og gir hver spiller en krone eller liten stein. Spillerne ta dreier riding "tightrope," prøver å holde inne kjørefelt. De må slippe deres krone eller stein i bøtte på slutten av banen. Du kan enten ha spilleren som beste holder seg innenfor linjene seier eller de raskeste spillerne, hvis du bruker en stoppeklokke.