Hvordan å lære landet & vestlige dans

November 14

Hvordan å lære landet & vestlige dans

Country western dans er en sosial oppgave, som det innebærer en partner eller en gruppe med andre danserne. Mange sosial interaksjon i denne dansen-sjangeren oppstår i løpet av læringsprosessen, som folk lære andre nye skritt eller rutiner. Dermed er blir en country western danseinstruktør en måte å utvide din sosiale erfaring i landet dans samfunnet. Undervisning landet vestlige danse krever et visst nivå av dyktighet og en omfattende kunnskap om sjangeren.

Instruksjoner

• Ta landet vestlige danse klasser for å få ferdigheter, og trengte å instruere andre profesjonelt. Gjør dette i en privat studio eller i en høyere-utdanning. Start med leksjoner som passer ditt ferdighetsnivå, og gå opp til mer avanserte klasser som din dans forbedrer. Forklare din instruktør at du ønsker å til slutt lære landet vestlige danse deg slik at hun vet hvor vanskelig for å utfordre deg gjennom treningen.

• Bli med "Nasjonale lærere forening for land-vestlige Dance" (NTA) og følger deres fremgangsmåte for å bli en akkreditert danseinstruktør. Dette innebærer delta på workshops og bestått tester utført av NTA tjenestemenn i staten eller sone.

• Gjelde for å arbeide som country western danseinstruktør på et dansestudio når du og din danseinstruktør føler du er klar til å lære. Undervise en begynnelsen country western dans klasse først, og gå videre til mer fremme undervisning som du får erfaring.

• Arbeide som instruktør uavhengige landet vestlige danse hvis du ikke ønsker å bli et studio. Bestill et sted hvor du kan holde regelmessige dansetimer, som landet vestlige bar, et fellesskap center, et treningsstudio eller en skole. Annonsere leksjoner i landet vestlige barer, online på dans nettsteder, gjennom sosiale nettverk steder, i lokalavisen og gjennom jungeltelegrafen.